Strie svědí, mění barvu

Anonymní
9.3.22 21:57

Strie svědí, mění barvu

Ahoj, z těhotenství mám už 3 roky strie na obou stehnech, které byly už dávno vybledlé a nešly skoro ani vidět. Dneska v práci mě celý den svedely obě stehna (neškrabala jsem) a když jsem přišla domů a svlékla se objevila jsem toto. Určitě to nejsou nové strie, jsou to ty původní které byly vybledlé. Mám to na obou nohách, ale na druhé méně.
Setkal se s tím někdo? Případně proč se to děje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1210
9.3.22 22:43

A nepřibíráš zase? Že by se nějak roztahovaly třeba, a tím začínaly svědět?
Já se skrabala pořád a rudé je mám taky furt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.3.22 22:47

Taky bych řekla, že možná zase přibíráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.22 22:58

@Petule030 @Krista 1 nepribiram. Po porodu jsem zhubla vše, co jsem přibrala a od té doby se držím na váze 58-60kg :lol: většinou mám těch 59,ale ty 2 kg mezi 58 a 60 mi tam skáčou stále, ale to mi přijde normální :D váhu nad 60 jsem od porodu neměla.

• Citovat
  • Upravit
166
9.3.22 23:08

Mám to samé.. strie je už navždy jizva, tenká kuze která reaguje na vše, na hubnutí ale hlavně na pribirani.. stačí aby si ten den byla více ‘otekla’ a muže tě svědit.. jediny co tak mažu.. ne pro to aby zmizeli, ale pro lepší elasticity kuze. Oleje, aloe gel, nejlepší je za mě neutrogena mléko na hydrataci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
9.3.22 23:31

Jiné oblečení a dřela se kůže o látku? Přes zimu mám hodně suchou a citlivou pokožku. Teď jsme byli na horách a mám takovouhle výrážku po celých stehnech. Víc jsem tam toho nachodila, min se mazala z venku a víc vnitřně. Takže celkově vysušená a navíc jsem teď i trochu zhubla a kalhoty jsou mi volnější, takže jsem se furt zlehka odírala o látku.
Ještě mne napadlo, jestli nezůstal v prádle zbytek pracího prášku/aviváže a proto to svědění. Nemusí to souviset se striemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová