Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj já měla obrovské strie uplně do červena vypadalo to hrozne šla jsem do lekarny a tam mi doporucili remescar. Strie mi postupne vybledly a vypada to ze se i zmensily. Tak to zkuste vyzkouset. drzim palce
![]()
@nikol89 píše:
Ahoj já měla obrovské strie uplně do červena vypadalo to hrozne šla jsem do lekarny a tam mi doporucili remescar. Strie mi postupne vybledly a vypada to ze se i zmensily. Tak to zkuste vyzkouset. drzim palce![]()
Trapna reklama ![]()
Njn, korona, kila, velká holka, velká prsa… není tlustá, ale je to prostě kus baby (158cm/55kg)
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojky
krčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy ![]()
@Anonymní píše:Štítnou žlázu má v pořadku? Dcera předpokládám?
Njn, korona, kila, velká holka, velká prsa… není tlustá, ale je to prostě kus baby (158cm/55kg)
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojkykrčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy
@Hedvikaaa
je zdravá, na krvi byla nedávno (ovšem za jiným účelem),
ale díky za postřeh, to mne jako ne-zdravotníka nenapadlo a zrovna tyhle markery se asi nesledovaly, myslíš, že by št. žláza na tohle mohla mít tak výrazný vliv? aha.. mrknu se
No jo no, kdyz tak rychle ty prsa barostly, tak se neni cemu divit
. Ono to postupne vybledne a nepujde to tak videt. Mazat urcite necom mastnym. Konkretni pripravek neporadim, ale existuji pripravky specialne ba strie, takze od toho bych se odpichla. Hlavne ji to prosim te nevykladej, ze to vypada hrozne. Zadelas ji v tomto veku na poradnej komplex!!! Hlavne strie se v prubehu zivota vytvori nekde velke vetsine zen, takze bych to zas moc nedramatizovala. Jsou horsi veci ![]()
@Anonymní píše:
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojkykrčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy
No tak hlavne strie jsou dane geneticky, nekomu se udelaji hned v puberte a nekomu se neudelaji ani pri tretim tehotenstvi.
Pokud je to dane, zadne mazani cimkoliv nepomuze. Elastickou kuzi tomu lze jen predchazet.
Jizvicky casem vyblednou a nepujdou videt, tim se netrapte/nebo dcera 🙂
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Mam stejny problem.. pomohlo vam neco?
Me se v puberte kolem tech 15 udelali strie na zadku, ale fakt hrozny ze kdyz je mamka videla rekla ze takhle hrozny to nemela ani v tehotenstvi. A to podotykam ze jsem byla vychrtlinka 49kg/172cm - takze nevim cim to bylo. Kazdopadne po 2 tehotenstvi nemam ani jednu strii na brisku ci prsou a to mi zustalo 9 kg navrh.