Strie u mladých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alli_li
27.5.13 07:58

Me se v puberte kolem tech 15 udelali strie na zadku, ale fakt hrozny ze kdyz je mamka videla rekla ze takhle hrozny to nemela ani v tehotenstvi. A to podotykam ze jsem byla vychrtlinka 49kg/172cm - takze nevim cim to bylo. Kazdopadne po 2 tehotenstvi nemam ani jednu strii na brisku ci prsou a to mi zustalo 9 kg navrh.

• Citovat
  • Upravit
1
5.6.13 08:28

Ahoj já měla obrovské strie uplně do červena vypadalo to hrozne šla jsem do lekarny a tam mi doporucili remescar. Strie mi postupne vybledly a vypada to ze se i zmensily. Tak to zkuste vyzkouset. drzim palce :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
5.6.13 08:32
@nikol89 píše:
Ahoj já měla obrovské strie uplně do červena vypadalo to hrozne šla jsem do lekarny a tam mi doporucili remescar. Strie mi postupne vybledly a vypada to ze se i zmensily. Tak to zkuste vyzkouset. drzim palce :-) :kytka:

Trapna reklama ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.21 15:45

Prosíím anonymně kvůli dceři - RADA mega strie prsa 13let

Njn, korona, kila, velká holka, velká prsa… není tlustá, ale je to prostě kus baby (158cm/55kg)
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojky :-( krčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy :,(

• Citovat
  • Upravit
476
8.2.21 15:59
@Anonymní píše:
Njn, korona, kila, velká holka, velká prsa… není tlustá, ale je to prostě kus baby (158cm/55kg)
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojky :-( krčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy :,(
Štítnou žlázu má v pořadku? Dcera předpokládám?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.21 16:03

@Hedvikaaa
je zdravá, na krvi byla nedávno (ovšem za jiným účelem),
ale díky za postřeh, to mne jako ne-zdravotníka nenapadlo a zrovna tyhle markery se asi nesledovaly, myslíš, že by št. žláza na tohle mohla mít tak výrazný vliv? aha.. mrknu se

• Citovat
  • Upravit
2653
8.2.21 16:06

No jo no, kdyz tak rychle ty prsa barostly, tak se neni cemu divit :(. Ono to postupne vybledne a nepujde to tak videt. Mazat urcite necom mastnym. Konkretni pripravek neporadim, ale existuji pripravky specialne ba strie, takze od toho bych se odpichla. Hlavne ji to prosim te nevykladej, ze to vypada hrozne. Zadelas ji v tomto veku na poradnej komplex!!! Hlavne strie se v prubehu zivota vytvori nekde velke vetsine zen, takze bych to zas moc nedramatizovala. Jsou horsi veci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.2.21 16:38
@Anonymní píše:
a během roku má jen z napučených bradavek snad skoro trojky :-( krčí se, stydí se, halí se do obr trik a mikin a hlavně ty strie.. maže to různými krémy a mléky, co jsou doma, koupím bi-oil, co se vám na strie (má je fakt fialové a vypadá to děsně, já mám sice prsa velká, ale takové praskance nikdy…) vážně pomohlo!?? ten bi oil? masáže? poraďte z vlastní zkušenosti, net je plný jen planých reklam.. díky předem.. je mi jí líto, taková pěkná holka a tak brutální jizvy :,(

No tak hlavne strie jsou dane geneticky, nekomu se udelaji hned v puberte a nekomu se neudelaji ani pri tretim tehotenstvi.
Pokud je to dane, zadne mazani cimkoliv nepomuze. Elastickou kuzi tomu lze jen predchazet.
Jizvicky casem vyblednou a nepujdou videt, tim se netrapte/nebo dcera 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.21 19:40
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:

Mam stejny problem.. pomohlo vam neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast