Stříhání dítěte test

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64943
27.4.21 15:41
@cecetka píše:
Proc dulek? Dnes jsem byla. Cekacka 5 minut - odber - cekacka na vysledek. Pohoda.

já tam trčela 20 minut. Dělali to podle nějakých serii, po třech mi připadalo. Já byla první a pak jsem dostala výsledek s těma, co přišli po mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.4.21 15:42
@mackA159 píše:
Nešel, protože test za 100kc není test za 1800kc. :think:

No. Tady už vážně nejde o nic jiného. Něco bych.. ale radši nic. Zas bych tu byla málo sluníčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.4.21 15:49
@mackA159 píše:
Paráda. To tam vystojim důlek. Na co jsou pak testy do práce. :think:

Proc dulek? Ja se byla v odberovem centru testovat uz nekolikrat, objednas se na konkretni cas, do 5 minut je clovek venku a do 15 minut, tedy nez jsem stihla po meste nekam dojet, jsem mela vzdy vysledek. Co jsem se ted divala, tak i volnych terminu je dost, mela jsem strach, ze kvuli otevirajicim se sluzbam, bude tyden plno a ono pohoda. Takze ja uz si planuju navstevy sluzeb a nejaky testovani me fakt nebere, dela se z toho akorat zbytecny halo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.4.21 16:03

My jsme se bavili, že to uděláme jinak. Pozveme kadeřníka domů na kávu. Na testy si chlap i děti zajdou. To není vůbec problém. Ale chceme se vyhnout davům u něj. Že předem termíny u něj nezamlouvá. Kdo přijde, tak přijde. Bude to o dost dražší, ale je ochotný ve svém volnu, že pojede ke stálým klientům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
27.4.21 16:13
@Nicole 1234 píše:
Nemusí být žádný test za 1800. Stačí antigenni a ten je jednou za tři dny hrazen pojišťovnou.

A ta pojišťovna to platí ze vzduchu? Ne, z našeho zdravotního pojištění!

• Citovat
  • Upravit
101504
27.4.21 16:19
@carsa píše:
A ta pojišťovna to platí ze vzduchu? Ne, z našeho zdravotního pojištění!

Ale to zaplatíš tak jako tak, bez ohledu na to, zda se otestujes nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
27.4.21 16:27
@j.a.n.i1 píše:
Ale to zaplatíš tak jako tak, bez ohledu na to, zda se otestujes nebo ne.

Ale pak ty peníze budou chybět jinde ve zdravotnictví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
27.4.21 16:44
@ivašot. píše:
Ale pak ty peníze budou chybět jinde ve zdravotnictví

Takze myslis, ze bych si ten jeden svuj mela uvedomele zaplatit, aby nechybelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
27.4.21 16:46
@j.a.n.i1 píše:
Takze myslis, ze bych si ten jeden svuj mela uvedomele zaplatit, aby nechybelo?

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.4.21 16:56
@Ernais píše: :,(
Proc dulek? Ja se byla v odberovem centru testovat uz nekolikrat, objednas se na konkretni cas, do 5 minut je clovek venku a do 15 minut, tedy nez jsem stihla po meste nekam dojet, jsem mela vzdy vysledek. Co jsem se ted divala, tak i volnych terminu je dost, mela jsem strach, ze kvuli otevirajicim se sluzbam, bude tyden plno a ono pohoda. Takze ja uz si planuju navstevy sluzeb a nejaky testovani me fakt nebere, dela se z toho akorat zbytecny halo.

Zbytečný halo se z toho dělá protože to je totálně k ničemu. Jsem zvědavá kdo to všechno bude platit. Miliardy tečou do hajzlu za něco, co je k ničemu. Vždyť ty antigenní testy jsou plně k ho… Máma v pátek negativní antg, v pondělí PCR pozitivní. Jsou to nepřesný drahý srajdy, akorát si na tom „někdo“ masti kapsu. :poblion: Odberove centrum nemám vedle ve městě, nybrz dalších 25km pryč. Ne každý bydlí ve velkým městě kde si může nechat vytřít rypák za rohem. A ne každý vlastní auto. Takže pojedu na odběr, i s cestou tam strávím celkem přes hodinu, na to abych se mohla nechat ostříhat. No dikybohu že kadeřnici nijak navštěvovat nemusím. Tyhle cipoviny podporovat nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
101504
27.4.21 17:13

@mackA159 Tak je nepodporuj, nikdo tě nenutí, ovšem tvoje máma klidně mohla mít v pátek negativní i PCR test, takže podle toho, co plácáš se fakt nedá určit, zda antigenní test k něčemu je nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.4.21 22:08

Oba kluci už potřebuji ostříhat jako sůl, ale než testy, to je radši nechám zarostlé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí