Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@cecetka píše:
Proc dulek? Dnes jsem byla. Cekacka 5 minut - odber - cekacka na vysledek. Pohoda.
já tam trčela 20 minut. Dělali to podle nějakých serii, po třech mi připadalo. Já byla první a pak jsem dostala výsledek s těma, co přišli po mně.
@mackA159 píše:
Nešel, protože test za 100kc není test za 1800kc.
No. Tady už vážně nejde o nic jiného. Něco bych.. ale radši nic. Zas bych tu byla málo sluníčková.
@mackA159 píše:
Paráda. To tam vystojim důlek. Na co jsou pak testy do práce.
Proc dulek? Ja se byla v odberovem centru testovat uz nekolikrat, objednas se na konkretni cas, do 5 minut je clovek venku a do 15 minut, tedy nez jsem stihla po meste nekam dojet, jsem mela vzdy vysledek. Co jsem se ted divala, tak i volnych terminu je dost, mela jsem strach, ze kvuli otevirajicim se sluzbam, bude tyden plno a ono pohoda. Takze ja uz si planuju navstevy sluzeb a nejaky testovani me fakt nebere, dela se z toho akorat zbytecny halo.
My jsme se bavili, že to uděláme jinak. Pozveme kadeřníka domů na kávu. Na testy si chlap i děti zajdou. To není vůbec problém. Ale chceme se vyhnout davům u něj. Že předem termíny u něj nezamlouvá. Kdo přijde, tak přijde. Bude to o dost dražší, ale je ochotný ve svém volnu, že pojede ke stálým klientům.
@Nicole 1234 píše:
Nemusí být žádný test za 1800. Stačí antigenni a ten je jednou za tři dny hrazen pojišťovnou.
A ta pojišťovna to platí ze vzduchu? Ne, z našeho zdravotního pojištění!
@carsa píše:
A ta pojišťovna to platí ze vzduchu? Ne, z našeho zdravotního pojištění!
Ale to zaplatíš tak jako tak, bez ohledu na to, zda se otestujes nebo ne.
@j.a.n.i1 píše:
Ale to zaplatíš tak jako tak, bez ohledu na to, zda se otestujes nebo ne.
Ale pak ty peníze budou chybět jinde ve zdravotnictví
@ivašot. píše:
Ale pak ty peníze budou chybět jinde ve zdravotnictví
Takze myslis, ze bych si ten jeden svuj mela uvedomele zaplatit, aby nechybelo?
@j.a.n.i1 píše:
Takze myslis, ze bych si ten jeden svuj mela uvedomele zaplatit, aby nechybelo?
ne
@Ernais píše:
Proc dulek? Ja se byla v odberovem centru testovat uz nekolikrat, objednas se na konkretni cas, do 5 minut je clovek venku a do 15 minut, tedy nez jsem stihla po meste nekam dojet, jsem mela vzdy vysledek. Co jsem se ted divala, tak i volnych terminu je dost, mela jsem strach, ze kvuli otevirajicim se sluzbam, bude tyden plno a ono pohoda. Takze ja uz si planuju navstevy sluzeb a nejaky testovani me fakt nebere, dela se z toho akorat zbytecny halo.
Zbytečný halo se z toho dělá protože to je totálně k ničemu. Jsem zvědavá kdo to všechno bude platit. Miliardy tečou do hajzlu za něco, co je k ničemu. Vždyť ty antigenní testy jsou plně k ho… Máma v pátek negativní antg, v pondělí PCR pozitivní. Jsou to nepřesný drahý srajdy, akorát si na tom „někdo“ masti kapsu.
Odberove centrum nemám vedle ve městě, nybrz dalších 25km pryč. Ne každý bydlí ve velkým městě kde si může nechat vytřít rypák za rohem. A ne každý vlastní auto. Takže pojedu na odběr, i s cestou tam strávím celkem přes hodinu, na to abych se mohla nechat ostříhat. No dikybohu že kadeřnici nijak navštěvovat nemusím. Tyhle cipoviny podporovat nehodlám.
@mackA159 Tak je nepodporuj, nikdo tě nenutí, ovšem tvoje máma klidně mohla mít v pátek negativní i PCR test, takže podle toho, co plácáš se fakt nedá určit, zda antigenní test k něčemu je nebo ne.
Oba kluci už potřebuji ostříhat jako sůl, ale než testy, to je radši nechám zarostlé..