Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky jak to budete řešit se stříháním děti teď? Potřebovala bych ostříhat syna(6 let), ale tahat ho na odberove místo se mi nechce. Dost mě to štve, má to dvakrát týdně ve školce a to jim nestačí. Nevím, zda zkusit, zda mi ho někde vezmou s domácím testem… případně pokud by měl někdo typ na rychlo osmikani na Praze 8 a okolí budu rada ![]()
Já mám jiný problém syn 13 je objednán na 7.5. A koukám na volné termíny v nejbližším městě jsou až 11.5. A jet někam hodinu tam a hodinu zpět se mi fakt nechce.Tak fakt nevím jestli přeobjednat, ale ona už má plno navíc nevím jestli ten další týden nepůjde do školy. Ale pan ministr říkal, že odběrových míst je dost a to ještě neotevřeli restaurace.
Nesel by udělat ten domácí test primo u te kadeřnice? Nebo jít v ten den, co bude mít test ve školce a vyžádat si od školky potvrzení? Ja bych ho strihla doma, toto by mi za to nestalo…
@Náměsíčná on pan ministr je celkově dost mimo realitu 🙄vlastně přiznávají, že ty testy ve škole a v práci jsou 🤮,když nestačí k holici.
@Midaku no zkusím to. Doma jsem ho stříhala a práve že výsledek žádná sláva.🙃
@Midaku píše:
Nesel by udělat ten domácí test primo u te kadeřnice? Nebo jít v ten den, co bude mít test ve školce a vyžádat si od školky potvrzení? Ja bych ho strihla doma, toto by mi za to nestalo…
Nešel, protože test za 100kc není test za 1800kc. ![]()
@mackA159 píše:
Nešel, protože test za 100kc není test za 1800kc.
Nemusí být žádný test za 1800. Stačí antigenni a ten je jednou za tři dny hrazen pojišťovnou.
@mackA159 píše:
Antigenní test na odběrovém místě tě vyjde na 0 kč
ALe tedy ne, opravdu bych tam kvůli kadeřnici nejela.
@mackA159 píše:
Pro navstevu sluzeb snad staci antigen a ten je v odberovych centrech na pojistovnu, tak jakych 1800?
@Ernais píše:
Pro navstevu sluzeb snad staci antigen a ten je v odberovych centrech na pojistovnu, tak jakych 1800?
Paráda. To tam vystojim důlek. Na co jsou pak testy do práce. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Antigenní test na odběrovém místě tě vyjde na 0 kčALe tedy ne, opravdu bych tam kvůli kadeřnici nejela.
Ke kadeřnici nechodím. Ale jet 25km, strávit tam půl dne kvůli jednomu blbymu testu, ne díky…
aspoň že tohle je zadara… Jsem zvědavá kolik lidí tohle bude absolvovat. Je mi moc líto všech živnostníků.
@mackA159 Ty nevíš na co jsou? já myslela, že se to ví všeobecně
![]()
@mackA159 píše:
Ke kadeřnici nechodím. Ale jet 25km, strávit tam půl dne kvůli jednomu blbymu testu, ne díky…aspoň že tohle je zadara… Jsem zvědavá kolik lidí tohle bude absolvovat. Je mi moc líto všech živnostníků.
Já bych tedy dítko ostříhat potřebovala, ale holt zatím přežije se sponkou, než ukecám nějakou kamarádku, aby se stavila s nůžkama.
@hulala nám chodí kadernice domů. Zkus kontaktovat tu svou třeba by taky přijela ![]()
@mackA159 píše:
Paráda. To tam vystojim důlek. Na co jsou pak testy do práce.
Proc dulek? Dnes jsem byla. Cekacka 5 minut - odber - cekacka na vysledek. Pohoda.