Stříháte děti doma ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5701
29.11.20 14:18

Doma nestříhám, to jsem stříhala jen první vlásky. Dneska jsou kluci puberťáci a chodí do barber shopu. Jen oholit strojkem by se jim nelíbilo, chce to střih a hlavně by to byla dost škoda, mají oba krásné vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
29.11.20 14:22

Já stříhám doma všechny - děti, manžela i moje rodiče. Kadeřnice nejsem, ale dost jsem toho okoukala a jsem manuálně zručná, tak jim to sluší. :) Nejhorší je na stříhání 2 letý syn, nechce držet a je to těžké ho nějak solidně střihnout na pár pokusů, než mi uteče úplně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
29.11.20 14:34

Tak ted jako nouzovku jsme mladsiho trochu vzali strojkem, spis manzel teda, ja to neumim. Ale jakmile to pujde, necha se ostrihat u profiku, je mu 14 a fakt se mu nechci pomstit domacim strihem. Vzdycky, tak od 3 let, jsem kluky nechavala strihat u profiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.11.20 15:05

Dve holky maji rovnejsi vlasy, navic rovne zastrizene, tak kdyz je potreba, striham i doma. Nejstarsi ma kolem obliceje kudrny, zbytek vlnity, navic uz trochu sestrihane, tak to si doma netroufam. Ale na amatera striham prekvapive dobre, alespon podle jedne nasi pribuzne kadernice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.11.20 16:13

Stříhala jsem, dokud byl ve školce. Ale taky ne vždycky. Co začal chodit do školy, tak už se doma nechat stříhat nechce.

• Citovat
  • Upravit
13753
29.11.20 16:17

Stříhám strojkem syna i muže. Synovi to dělám na jednu délku (cca 2 cm) všude, má to tak od malička a sluší mu to. Stříhám ho cca 1× za 2-3 měsíce. Muže stříhám taky strojkem, ale už na různé délky, dole kratší a nahoře to má delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 16:25
@kvetanak píše:
U nás to samé…nouze mě naučila.

Tak mame 3 kluky. Dnes je tem starsim 12 a 10let. Poprve jsem je vzala strojkem kolem roka a jinak chodi ke kadernici. Platime tak 120kc za hlavu, nic strasnyho. Ale da tomu fazonu, byt jsou brany strojkem a do ztracena, coz neumim. Se mnou by vypadali jak z polepsovny. A ten treti je jeste mimi 5m a ceka ho to same. Poprve doma a pak s klukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
29.11.20 16:42

Mám dva kluky 10 a 12. Vzdy chodili ke kadernici. V první vlně jsem si z nouze koupila strojek a od te doby už nebyli. Mají oba patku. Nakoukala jsem videa má YouTube a už umím vyholit i různé vzory ;)
Chtějí strihat už jen doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
29.11.20 17:26

Ne, syn i dcera chodí ke kadeřníkovi, ke stejnému jako já. Na tyto věci jsem levá, nechci aby měly zuby a dítě ostříhané podle kastrolu nebo na polepšovnu se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
29.11.20 17:33

Od 10m. chodi ke kadernici, ale máme ji v baráku. On má ale vlasy ala koňské zine. V nouzi striham já, ale popravdě, to je dost katastrofa. Vlasy nosí delší, krátké odmítá, byť je to ještě školkáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
29.11.20 19:27

Nejmladší dcera se stříhá sama, kdykoliv se jí do ruky dostanou nůžky. :roll:
Ráda by vzala i ségry, ale naštěstí se nenechají.

Já se raději svěřím odborníkům, ať jde o hlavu jakéhokoliv věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 19:28

Nam je zatim 2,5 let a striham doma a asi i dal budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.11.20 19:53

Stříhám doma nás všechny už dlouho. :) Chlap se stříhá strojkem už od střední, když jsme spolu začali chodit, naučil mě ho stříhat na více délek (vršek delší, boky kratší). Což využívám a stříhám tak i oba syny. Teď už musím klukům stříhat vršek nůžkami, chtějí mít dlouhou patku, jak se teď nosí. První stříhání nebylo úplně dokonalé, ale už to umím. :)
Já se stříhám sama doma už přes 10 let. Mám vlasy do půli zad, husté, vlnité. U kadeřnice jsem strávila 2 hodiny, odešla o 2000kc a 20 cm vlasů lehčí a většinou dost naštvaná, takže jsem si koupila Crea Clip a ostříhám se za 20 minut tak, jak chci.
Dceru jsem ještě nestrihala, jeste není moc co, ale myslím, že později ji zvládnu taky, když zvládnu i sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.11.20 00:02

Stříhám sebe a manžela (dobře), dceři někdy ofinu (máme obě takový ty šikmý kraťoučký), ale spíš ji beru k dětské kadeřnici, ať má zážitek (sedí v autíčku, kouká na pohádku jakou si sama vybere). Nevim kolik to stojí - asi moc ne, když si to nepamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
30.11.20 02:15
@Melodie91 píše:
Moje dcera bude vzdycky chodit ke kadernici, me strihala doma mama a byla to hruuuuza :lol:

Mě stříhával táta jako podle kastrólu a ještě si pochvaloval, jak se mu to povedlo. :mrgreen: Mé děti chodí ke kadeřnici, aby nedopadly stejně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí