Studené večeře - recepty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
11.8.25 19:55

Studené večeře recepty

Ahoj holky, poradíte typ na studené večeře (manžel nechce v teple jist nic teplého) +? Dělám hodně kuskusové saláty na všechny způsoby a budu ráda za další tipy na osvědčené studené večeře.

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24621
11.8.25 19:57

Chleba s něčím. Těstovinový salát. Obložená mísa. Studená polévka. Googli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.8.25 20:00

Saláty asi nejlepší varianta. Občas dělám i tortily, ty jsou za studena taky dobré. Jinak asi chleba s máslem no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24770
11.8.25 20:06

V těchto vedrech jsou na večeři fajn různé vychlazené studené saláty, hodně zeleniny, nějaký ten dresing (např. jogurtový), přidat vychlazené těstoviny nebo sezonní produkty, chlazené saláty s čočkou/fazolí, obložené pečivo, klidně i ovocný salát se zakysankou, net je určitě plný receptů studené kuchyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
11.8.25 20:19

Pečivo, pomazánka a zelenina. Pomazánka se da udelat z čehokoli, pečivo muze byt pita, dobrý kvaskovy chleba, celozrnný rohlik nebo treba croissant a zelenina je variabilní jeste vic:) prihod vejce natvrdo a je to:)

• Citovat
  • Upravit
970
11.8.25 20:19

@Petrs9 no a konkrétně jaké saláty? :) budu ráda za inspiraci. Tortily jako předem a pak se jí studené nebo je i nějaká verze, kde se nemusí dělat na pánvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22849
11.8.25 20:50

@Mamca_1234 co různé pomazánky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56013
11.8.25 21:13

Uvař pohanku. Nech vystydnout. Nakrajej cibuli, papriky, avokádo, uvařená vajíčka, zamichej, opepri, nastrouhej na to nivu, parmazán, cokoli. Studené to je strašně dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
11.8.25 21:23
@jkra píše: Více

To vypadá dobře. Musí to být pohanka? Tu já moc nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
11.8.25 21:25

Já třeba dělám salát z ledového salátu, cherry rajčátek, kapie, manga, máty, zakysané smetany a krevet (můžou být i krabí tyčinky). Nebo ledový salát s cherry rajčátky, mozzarelou, bazalkou a olivami. Případně můžeš třeba upéci quiché a nechat ho vychladit. Nebo různé sendviče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.8.25 22:50

@jkra šla by pohanka nahradit například bulgurem? Moje mamka nám ji ob den vařila jako dětem a nemůžu ji ani cítit 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.8.25 22:51

@smile_xxx přesně! @Roxy ivka děkuji za tipy na saláty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.8.25 22:51

@bigl mám úplně ten samý problém s pohankou, ja to zkusím s bulgurem asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí