Student na praxi nechodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
22.5.15 19:39

No, blbé je, že je to rodina. Neuznáš, uděláš zlou krev. Holka dospělá ve druháku, její pracovní návyky nenapravíš, ta musí padnout na držku ve skutečném životě. Bych jí to napsala, je dospělá, její volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.5.15 19:42

Chodí na sš, neuznala bych :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.15 19:43
@jdukolem píše:
a reálně toho odchodila kolik? :think:
neřeknu kdyby měla angínu, antibiotika, horečky..ale toto? Za mě tedy opravdu nepodporovat..

zatím 9 hodin

• Citovat
  • Upravit
49159
22.5.15 19:45
@Anonymní píše:
zatím 9 hodin

a měla jich mít pokud jsem správně pochopila 10×8? Tak to je velmi málo co odchodila,.. vlastně neodchodila nic..když to tak vezmu.. na každé škole je aspon 75% -80% docházky… takže když ne 100% tak těch 75% minimum co bych tedy vyžadovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
22.5.15 19:55

Neuznala bych, pokud je jí zle, tak nemůže ani do kroužku a na brigádu. Nemůže si tohle dovolit ani když je to rodina. A rodičům bych to rozhodně řekla taky, živí holku na škole a ta na to takhle peče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
22.5.15 19:59
@Anonymní píše:
Dobrý večer,Mám na svém pracovišti (ekonomický úsek), studentku střední školy ekonomického zaměření. Studentka je mojí vlastnicí. Co ji znám z rodinného života je hodná a veselá. Na praxi mi přestala chodit. Z minulého týdne odchodila jen pondělí v úterý, tvrdila že je nachlazená na praxi byla po tyto dny tak 5 hodin dohromady. Tvrdila, že je jí blbě, ale musí ještě na taneční kroužek a po té na brigádu. Nevím jak se zachovat a napsat ohodnocení. Je v 2.ročníku a už je dospělá, nechtěla bych jí hodnocením nějak zkazit průměr. Tak přimhouřím oči a praxi jí nejspíš uznám. Mám o tom promluvit i s jejími rodiči? Bojím se, aby třeba nesklouzla do nějakého průšvihu. Díky moc

předpokládám, že škola musí mít snanovenou nějakou minimální uznatelnou docházku na praxi nebo množství praktických dovedností, které si musí student vyzkoušet. pokud vím, jaká jsou kritéria uznání praxe, zařídila bych se podle nich. pokud nevím, kontaktovala bych školu. rodičům bych nic neříkala, myslím, že u zletilých dětí je docházka nebo prospěch mezi školou a studentem a jejich vájemné dohodě, jak mají či nemají být rodiče informováni.

já mám tedy střední školu už víc jak dvacet let za sebou, ale vzpomínám, jak jsem ve čtvrťáku naší třídní držkovala kvůli obyčejným rodičovským schůzkám, že jsem plnoletá a není důvod, aby na ně chodili moji rodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
22.5.15 20:03

@sagina Ale ta holka je ve druhaku, to ji ještě asi 18 není. Navíc se teď dává většinou studentům podepsat papír, že souhlasí s informováním rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 20:03
@sagina píše:
předpokládám, že škola musí mít snanovenou nějakou minimální uznatelnou docházku na praxi nebo množství praktických dovedností, které si musí student vyzkoušet. pokud vím, jaká jsou kritéria uznání praxe, zařídila bych se podle nich. pokud nevím, kontaktovala bych školu. rodičům bych nic neříkala, myslím, že u zletilých dětí je docházka nebo prospěch mezi školou a studentem a jejich vájemné dohodě, jak mají či nemají být rodiče informováni.já mám tedy střední školu už víc jak dvacet let za sebou, ale vzpomínám, jak jsem ve čtvrťáku naší třídní držkovala kvůli obyčejným rodičovským schůzkám, že jsem plnoletá a není důvod, aby na ně chodili moji rodiče :mrgreen:

S tím souhlasím pouze za předpokladu, že si dotyčná praktikantka, resp. ty před 20 lety, cáluje školu a živobytí sama.

• Citovat
  • Upravit
4961
22.5.15 20:06

@RadkaCh Přesně moje řeč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.5.15 20:06
@ProfZav píše:
@sagina Ale ta holka je ve druhaku, to ji ještě asi 18 není. Navíc se teď dává většinou studentům podepsat papír, že souhlasí s informováním rodičů.

si to přečti pořádně, to není první škola, kterou holka fláká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
22.5.15 20:09
@blecha72 píše:
si to přečti pořádně, to není první škola, kterou holka fláká

Nic takového jsem v úvodním příspěvku nevycetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.5.15 20:10

@ProfZav tak to chce lépe číst. holka je DOSPĚLÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
22.5.15 20:16
@blecha72 píše:
@ProfZav tak to chce lépe číst. holka je DOSPĚLÁ

Teď jde o to, jestli to znamená plnoleta. Slečna asi bude kvitko, ale o flakani v další škole jsem se teda nic nedočetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.5.15 20:19
@ProfZav píše:
Teď jde o to, jestli to znamená plnoleta. Slečna asi bude kvitko, ale o flakani v další škole jsem se teda nic nedočetla :nevim:

ok, to jsem si domyslela na základě toho, že zš se končí v patnácti. Ale třeba je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 20:22
@blecha72 píše:
ok, to jsem si domyslela na základě toho, že zš se končí v patnácti. Ale třeba je to jinak

No ale tak ono většina děcek má teď odklad a to by ZŠ skončila v 16, klidně necelých 17 a pak už by to vycházelo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat