Student na praxi nechodí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.5.15 19:10

student na praxi

Dobrý večer,

Mám na svém pracovišti (ekonomický úsek), studentku střední školy ekonomického zaměření. Studentka je mojí vlastnicí. Co ji znám z rodinného života je hodná a veselá. Na praxi mi přestala chodit. Z minulého týdne odchodila jen pondělí v úterý, tvrdila že je nachlazená na praxi byla po tyto dny tak 5 hodin dohromady. Tvrdila, že je jí blbě, ale musí ještě na taneční kroužek a po té na brigádu. Nevím jak se zachovat a napsat ohodnocení. Je v 2.ročníku a už je dospělá, nechtěla bych jí hodnocením nějak zkazit průměr. Tak přimhouřím oči a praxi jí nejspíš uznám. Mám o tom promluvit i s jejími rodiči? Bojím se, aby třeba nesklouzla do nějakého průšvihu. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
22.5.15 19:14
@Anonymní píše:
Dobrý večer,Mám na svém pracovišti (ekonomický úsek), studentku střední školy ekonomického zaměření. Studentka je mojí vlastnicí. Co ji znám z rodinného života je hodná a veselá. Na praxi mi přestala chodit. Z minulého týdne odchodila jen pondělí v úterý, tvrdila že je nachlazená na praxi byla po tyto dny tak 5 hodin dohromady. Tvrdila, že je jí blbě, ale musí ještě na taneční kroužek a po té na brigádu. Nevím jak se zachovat a napsat ohodnocení. Je v 2.ročníku a už je dospělá, nechtěla bych jí hodnocením nějak zkazit průměr. Tak přimhouřím oči a praxi jí nejspíš uznám. Mám o tom promluvit i s jejími rodiči? Bojím se, aby třeba nesklouzla do nějakého průšvihu. Díky moc

upřímně? praxi bych jí potvrdila s podmínkou, že si to nahradí.. flákání se bych nepodporovala.. takhle si pracovní návyky nevytvoří..kdyby byla u někoho nepříbuzného, směla by si todovolit? Tyhle výmluvy? Mám taneční kroužek a brigádu? 8o
Rodičům bych to řekla také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
22.5.15 19:16

Potvrdila bych s tím, že ty hodiny si dochodí, bez toho ne. Akorát se takhle podporujou děcka v tom, že jim vše projde. Taky jsem měla na starosti praktikanty, snažili se to odrbat, kde šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 19:19

Taky bych jí to jen tak neuznala. Taky se potřebuje naučit, že si povinnosti musí plnit. Do školy taky musí chodit, aby byla hodnocená. Kolik toho měla odchodit?

• Citovat
  • Upravit
26574
22.5.15 19:21

Co to znamená, že je tvojí vlastnicí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.5.15 19:22
@jenny.fields píše:
Co to znamená, že je tvojí vlastnicí? 8o

něco jako sestřenice přes koleno - na Moravě se to používá pr děti bratranců a sestřenic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.15 19:23

2 týdny po 8 hodinách jako v běžné práci.

@RadkaCh píše:
Taky bych jí to jen tak neuznala. Taky se potřebuje naučit, že si povinnosti musí plnit. Do školy taky musí chodit, aby byla hodnocená. Kolik toho měla odchodit?
  • Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.5.15 19:23
@Anonymní píše:

Tak to bych jí fakt neuznala :lol:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.5.15 19:25
@Anonymní píše:

a reálně toho odchodila kolik? :think:
neřeknu kdyby měla angínu, antibiotika, horečky..ale toto? Za mě tedy opravdu nepodporovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.5.15 19:25
@jdukolem píše:
něco jako sestřenice přes koleno - na Moravě se to používá pr děti bratranců a sestřenic

Ha 8o Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
22.5.15 19:26

Taky bych jí nic nedarovala zadarmo, to by byla špatná škola pro život. Nejdřív bych se to snažila vyřešit s ní, aby si to odchodila, pak popřípadě s rodiči, ve škole bych jí průšvih nedělala. Ale prostě hodnocení bych napsala, až bude mít splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.5.15 19:27

Já jsem dělala vejšku při dětech, chodila jsem na 8mi hodinové praxe i v osmém měsíci těhotenství, normálně na osmičky, i jedenáct týdnů v kuse. Neodpustili mi nikdy ani hodinu.

Příspěvek upraven 22.05.15 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.15 19:27

Neuznala bych, pokud by si to nenahradila.. tak se to dělalo aji za nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.15 19:29

Já jsem jednou dost velkou část praxe strávila u zubařky a doma pod léky a musela jsem si dodělat všechno, co jsem měla na ty 2 týdny naplánovaný a ještě se na mě koukali, jak kdybych se někde ulila.
Měla třeba taky naplánovanou dopředu náplň práce, kterou má za tu dobu udělat?

• Citovat
  • Upravit
619
22.5.15 19:31

Student SS Ma mit jako stredobod vesmiru sve studium. Chapu, ze u VSje to casto jine, ale u SS nikoli. Neuznala bych.Bude mit problem v budoucnu s jakoukoli zodpovednosti, kdyz ji to ted bude prochazet.Mimo jine je studium SS o vuli a zodpovednosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat