Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kriistyna ja, ja, ja
videla jsem te v te jine diskuzi..docela te poslali
ja mam schuzku az 29.4 pry jestli to neodpiskaji zadavatele
zatim nevim nic, moc. Spermie budou darce
Jinak byla jsem na studii v prosinci ve Fertimed dlouhy protokol…v podstate to same co v Cube
@Levana33 píše:
@Kriistyna ja, ja, javidela jsem te v te jine diskuzi..docela te poslali
ja mam schuzku az 29.4 pry jestli to neodpiskaji zadavatele
zatim nevim nic, moc. Spermie budou darce
Jo viď
říkala jsem si to taky,dala mi pekne najevo,ze mám vysmahnout
ale tak myslela jsem si,ze to tak nebylo
![]()
@Levana33 doktorka mi říkala,ze ta studie bude končit už,chtěla jsem jít až květen/červen,ale řekla,ze mám jít hned. Předpokládám,ze tam to nevyšlo ?
No pry jak se to podepise tak ne..ale kazdym dnem cekaji na tel. kdy to tipnou..do 29 muze byt pozde.
V tom Fertimedu jsem mela oplodnenych 10 a jedno doslo do 5 dne, ale nic. U me to bude 2 ivf. Co mas za sebou ty? Ja mam stesti, ze je to 37+365..protoze mam v cervenci 38 ![]()
@Levana33 já budu mít v září 32 a je to moje první IVF,těhotná jsem nikdy nebyla,neví se ,kde je problém
snažíme se už dost dlouho,teď jsem chodila do školy a v květnu mám zaverecky.
Ahoj holky, my jdeme s mužem v dubnu na první konzultaci. Bylo mi řečeno, že jsou dvě studie, ale asi nás zařadí do Rainbow, protože mám pojišťovnu, se kterou nemají smlouvu
a u Rainbow to není problém. Tak uvidíme… asi je mi jedno, do které mě dají, hlavně když to vyjde…
@Kris1tyna ahojky,presne tak,taky mi to bylo jedno,mě tohle doporučili kvůli dojíždění,ze je to jednodušší a rychlejší
@Kriistyna Jj, to mi bylo taky řečeno. My bydlíme 20 km od Prahy, tak je mi to celkem jedno
a máte už za sebou IUI? My zatim nic, jedná se o naši první návštěvu CARu.
@Kris1tyna IUI nám nebylo doporučeno,snažíme se už 8 let… my to máme 150 km
my už máme první návštěvu za sebou i vyšetření,min pátek mi odebrali asi 30 ml krve
tak snad dobry,předtim mi udělali jen biochemku pac bylo už pozdě. měla jsem nízký vit D takže jsem dostala tabletky a ještě beru kys.listovou a už mám hormony co si budu pichat v lednicce a čekám na menstruaci ![]()
Ahoj holky, ráda se k vám přidám
první konzultace za námi. Nabídly nám možnost KS, tak jsem se rozhodovala a zítra budu volat do CARu, že by jsme to chtěly zkusit, tak budu ráda za každé info ![]()
Teď koukám, že chodíme, ale někam jinam a ne do Cube, tak snad nevadí, že jsem se připojila ![]()
@Kriistyna tak držím palce!! To jsem nevěděla, že to má tak rychlý spád ![]()
@Kristina2018 a jdete do studie Implant?Koukám, že to je tady samá Kristýna ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď