Studio chce, ať si klienty na jógu sháním sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37103
13.9.26 20:25
@_.Emilyyy píše: Více

Nelíbí, všechno je na jedno brdo. Ještě nejlepší když si to ani nepřečtou a hodí na net s chybami. U jednoho jsme se fakt zasmála, tam nebylo snad jediný slovo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14221
13.9.26 20:26
@JancaS84 píše: Více

No i vizuálně to ve většině případů vypadá otřesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.26 20:31
@Michelle_M píše: Více

Centrum plati mě, ženy to platí primo jim, oni me pak zaplatí. Čím víc klientů přijde, tím víc si vydělám. Ale vyplácí mě přímo centrum.

• Citovat
  • Upravit
9464
13.9.26 20:56
@jege píše: Více

Taky mi to přišlo vtipný. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27865
13.9.26 22:06

vid všechny stejný na jedno brdo člověk si to nepamatuje který je na co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12874
13.9.26 22:47
@Anonymní píše: Více

To ziram, ze neni zajem. Nas je na joze narvano a taky to neni soukr ale mestska organizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
14.9.26 02:38

@jege ty taky používáš “erekce na slunci” 👍
Ten slovní obrat miluju - poprvé jsem ho slyšela od jedné upjaté paní učitelky, čímž me naprosto šokovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6687
14.9.26 04:41

Ja uz som uprimne povedane otravena zo vsetkych tych insta cviciteliek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6049
14.9.26 06:26

Ta organizace je vyčůraná jak mraky. Do organizace jde člověk s tím, že jde pracovat, ne si shánět klienty. Pokud si má shánět klienty, ztrácí organizace význam a člověk už rovnou může jít pracovat na sebe, když si má vše obstarat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
14.9.26 06:54

Ale tohle jsi předtím nepsala, že čím víc tam bude lidí, tím větší odměnu dostaneš. To je dost podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
14.9.26 07:33
@TaLucie píše: Více

To je ze Slunce, seno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
14.9.26 07:51
@hani28 píše: Více

Aha. To jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
14.9.26 08:36
@JancaS84 píše: Více

Ja se tuhle pobavila u jedné realitní agentky, bývalé nějaké silikonové vicemiss - letáček vytvořený AI s chybou vesnice, kde inzerovala dům. Shodou okolností to je vesnice kousek od nás. A když jsem ji v soukromé zprávě na IG na to upozornila, že taková obec neexistuje, tak byla ještě ve zprávě arogantní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
14.9.26 08:41
@lilith1 píše: Více

U nás v místním Sokole si snad ze sportovních aktivit vybere každý, stojí to pár korun a stejně tam lidi nechodí a to to mají u nosu, takže často na druhé pololetí kurz ani nepokračuje…taková jóga se vůbec nechytla, místní ženský, že chtějí raději cvičení na bolavá záda, pak jich tam přijde pět.
Tak zdravotní cvičení dají na dopoledne, kam aspoň pravidelně chodí důchodkyně a to zase pindají, že to není v dobu pro pracující.
Já chodila na sebeobranu pro ženy každé věkové kategorie a chodila jsem tam já, dvě sousedky a zbytek důchodkyně :P, takže to letos už neotevřely :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
14.9.26 09:09

Já se tomu zas tak nedivím, že není plno. Jóga, pilates apod. jsou dneska dost přesycený trh…instruktorek a lekcí je strašně moc a nabídka často převyšuje poptávku. Jakože až extrémně, vždyť jsou toho plné sítě 8o

Mladší ročníky navíc často míří do větších měst, kde si můžou vybrat podle kvality instruktora a studia nebo cvičí doma. :nevim:

K tomu YouTube, Hero Hero nebo jiné placené platformy a zahraniční trenéři… Já třeba taky jedu cvičení ze zahraničí a mám svoje oblíbené kanály, takže proč bych měla chodit na místní lekci jen proto, že je za rohem? :nevim:

Konkurence je dneska obrovská. A pokud na místní lekce chodí hlavně starší ročníky nebo ženy na mateřské, tak se fakt není čemu divit, že někde není narváno. Plná jóga v jednom městě není důkaz, že je po dalších lekcích automaticky poptávka. 8)

Příspěvek upraven 14.09.26 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat