Studio chce, ať si klienty na jógu sháním sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@_.Emilyyy píše: Více
Prosím AI slop letáček fakt ne, je to úplně příšerné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fitsun píše: Více
No je pravda, že chodíme do Sokola a na hromadné lekce my ve věku 40+ a důchodkyně místní teda pravidelně a rády, pak si dojdou vedle do Cukrárny na kávičku. Sousedka mi říkala, že chtěla vytáhnout obě svoje holky na sebeobranu a trampolínky a obě jí daly košem, prej si v klidu zacvičí doma u appky v mobilu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mkmkz píše: Více
Insta cvičitelky, ať klidně jsou, ale jen ať to dělají, protože to doopravdy umí, mají zkušenosti a energii do toho, ne proto ať jsou trendy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fitsun píše: Více
Vím, že na YouTube je toho mraky, ale zas ta instruktorka není u tebe a nemůže ti třeba říct, jakých chyb se vyvarovat (to já zmíním a následně předvedu, že takhle ne) opravím, pomůžu se souhlasem cvičence. Jak se jednou někdo naučí špatně, těžko se odbourává a ještě si může ublížit. A nerikam to jen proto, že je to má práce. Já v začátcích jógy taky radši chodila přes půl města brzy ráno do studia, protože doma se k tomu kolikkrat nedokopu, naučila jsem se správně dýchat a to mi pomohlo celkove ne jen v té józe, plný jogovy dech, ten je skvělý a plno dalších věcí třeba úplne uvolnění a to já prohlašovala, že tohle určitě nezvládnu. A pak třeba může cvičit i doma s to je správné. Taky jsem mohla cvičit přes YouTube, ale já se to chtěla naučit. Hodně lidí má o józe naivní představu, že je to tělesná výchova. Což je blbost. A nejsem nějaká ta ezo žena, která tam pálí svíčky, uvolňování čaker a stavy úplne extáze. Nějaká meditace na začátku a na konci je, ale taková opravdu lehká a chci, aby to bylo příjemné. Hlavně na konci za odměnu
- Citovat
- Upravit
@Heduš Homolková píše: Více
To ja nez tyhle jógy, pilates, zdravotní cvičení, si zajdu do fitka na cvičení s vahami, kde to ma pro me ma efekt se zpevněním a narůstáním
. Jeste teda pilates reformer to uz jo
.
A jinak jsem mela rada lekce tanecni high heels- na správné hejbnuti bokem a vyjádření ženskosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
tak je to logické, protože nejsou klienti, nejsou hodiny a nemáš práci. Já jsem si taky sháněla klienty sama, protože mi bylo právě sděleno co jsem psala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodne lidem je to jedno. Roky jsem chodila na cviceni s nizsima vahama (tj treba 15 kg na drepy pekne fazovane a 3-4 minuty v kuse, coz jich udelas okolo 200) a co jsem tam vzdycky videla bylo peklo. Trener mluvi, fyzicky opravuje a furt furt furt to delaji lidi blbe, mimo tempo pisnicky. Nekdo by si tim mohl ublizit, dalsi to zas delal tak, ze rozkyval cele telo, ale tu hlavni partii nezapojit ani omylem.. ja jsem typ, ktery jen za posledni rok utratil skoro 50 tisic za osobniho trenera, aby mi kontroloval a doucil techniku kde mam mezery, protoze pracovat blbe s vysokyma vahama, to bych se prizabila nebo si neco urvala. (drepy s 85, bench 50+, tah 140 atp)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Ale trenér a jogín je přeci nebo úplně jiné. V józe se klade důraz na dech, na nějaké tempo s písničkou se tam vůbec nehraje, i když ji puštěnou máme, říkám co a jak mají zapojit. Rozhodně nikoho do ničeho nenutím, nabídnu odpočinek. Cílem jógy není lidi strhat ani vystavit
- Citovat
- Upravit
princip je furt to same
oba opravuji a uci sve lidi a je uplne fuk jestli je to na joze, jine lekci nebo ve fitku. Kdo ma zajem, tak se techniku nauci i podle toho youtube. Komu je to jedno, tak mu nepomuze ani trener. Chodim i na jogu a ani po trech letech opravovani nektere nepochopily jak si maji do bojovniku stouponout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit