Studio chce, ať si klienty na jógu sháním sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak sama na sebe by se ti to asi nevyplatilo kdyz nemáš klientelu. Každopádně by měla klienty nejakou propagaci shánět ta organizace, ale ja bych se snažila po své ose taky. Jinak ti to zavřou kdyz tam nikdo chodit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak udělej letáček, v AI za 30 sekund vytvořeno a nasdilej do skupin ve tvém bydlišti, někdo se snad chytne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytvoř si leták, hoď ho na sociální sítě, vyvěs ho na nástěnku organizace a hotovo. Plus pokud se hodiny budou líbit, ženy si to řeknou mezi kamarádkami a můžou tak oslovit další ženy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska frčí socky, takže jak píšou holky, udělat leták a ten prostě sdílet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Když bys dělala na sebe, tak bys klienty oslovit najednou uměla? To je teda hodně divný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše: VíceŘíkám to jen kdyby. Čiste uvažuji. Prý většinou každá měla své lidi. V takovém případě se o tu organizací vůbec nezajímam a dělám si po vlastní ose a ne že je někam přivedu. Takhle na DPP počítám s tím, že tam klientela je. Možná ještě bude. Kdyby to bylo formou pronájmu a já dělala na IČO, i tak by se dalo pochopit. Letáčky mám, pár jsem jich rozdala. Taky přesně nevím kde. Ještě se poptam v ambulancich u doktorů. Třeba můj gynekolog ten má v čekárně kde co.
- Citovat
- Upravit
Tvl, dnes už mám asi vyčerpanou toleranci na lidskou blbost! Zakladatelka napíše, že kdyby si klienty měla shánět sama, tak už se rovnou může udělat pro sebe, a všichni začnou argumentovat, že by si stejně musela klienty shánět sama. To lidi přestali přemýšlet úplně anebo jenom dnes jsou nějaké erekce na slunci?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše: Více
Díky. Já myslím, že to píšu srozumitelně. Kdyby. To mi říká i manžel, že to bych musela být blázen takhle někam přivádět klientelu. Ale někomu to třeba muze vyhovovat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A proč to nedáš na sociální sítě? U té organizace, města….tech skupin v okolí bude určitě dost, budeš mít větší dosah než pár rozdaných letáčků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže centrum platí tebe, výše odměny nezávisí na tom, kolik ten den přijde lidí a ty ženy platí za lekce centru, chápu to správně? Pak bych asi taky spíš čekala, že klientky si seženou sami, že přicházím k již „nabrané“ skupině, nebo vést předplacený kurz a podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vsechno dneska pres sociální sítě, udelej na instagram příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Více
Fakt? ![]()
Holky vám se fakt upřímně libí letáčky tvořené AL za 30 sekund
? Ja z toho mam osypky z těhle letáčku všude
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala jsem s velkou vervou a nadšenim predcvicovat jógu v jedné tělovýchovné organizaci. Mým za sebou první lekci, kde byly 3 ženy. Jako dobrý, ale bylo mi sděleno, že většinou si tam cvičitelky přivedli svou skupinu, vybudovanou klientelu. A tu já nemám. A narovinu v tom případě by se mi rovnou vyplatilo dělat si to sama na sebe, najít prostory, vyklidit místnost v baráku a dělat na sebe. A ne být na DPP. Nemám moc koho oslovit, koho přitáhnout. Když to mám tak nazvat. Hlavně nejsem takový ten vnucovaci typ. Kdysi možná…co dělat, kde sehnat, je tohle požadavek všude? Poprosím anonym, nedělám si tady reklamu s nelovim lidi