Studium islamistiky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Blízkovýchodní studia na Západočeské univerzitě v Plzni, předměty se týkají i islámu: http://ff.zcu.cz/kbs/applicants/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem našla Prahu a Plzeň.
Jenže mám tříletou dcerku.. nemohu takhle studovat daleko ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Taky jsem našla Prahu a Plzeň.
Jenže mám tříletou dcerku.. nemohu takhle studovat daleko
no tak studium islamistiky v místě bydliště asi nenajdeš, to leda soukromé lekce arabštiny nebo něco takového. Takový obor se u nás studuje jen na větších univerzitách, není tady úplně obvyklý. Studovat se dá i s dítkem, můžeš zkusit individuální plán u prezenčního studia anebo kombinovanou formu studia, kdy se jezdí většinou jen 1× za měsíc, často o víkendu. Ale liší se to škola od školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně jasne no. Z praktických důvodů se hlásím na Sociální a charitativní práci, ale ani tady v ČB nemohu sehnat skoro nikoho na lekce arabštiny :-/ je to hrůůůůza. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jasně jasne no. Z praktických důvodů se hlásím na Sociální a charitativní práci, ale ani tady v ČB nemohu sehnat skoro nikoho na lekce arabštiny :-/ je to hrůůůůza.
tenhle obor lépe využiješ. Arabštinu můžeš mít jako koníček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studovat přímo islamistiku co vím, jde taky jen v Praze a Plzni, ale myslím, že pro začátek ti bude stačit studovat jazyk. Jestli nemáš nikoho v okolí, jak říkáš, tak zkus pohledat nějaké online kurzy (budou sice v angličtině, ale budou
. Jinak asi samouk a až dcerka povyroste, tak můžeš zkusit tu islamistiku. Jak říkám ale, základ je vždycky jazyk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
a ráda bych pokračovala na Bc.

poprosim o anonymitu.
Od září bych ráda znovu do školy. Ukončila jsem maturitou svoje studia
Jsem z Jihočeského kraje, a hledám nějakou školu, kde vyučují Islám.
Nechci se tady obhajovat, apod. ani se tu hádat o Al-Kájdě a Talibanu
Mám vybranou schůdnější variantu a to je Sociální a charitativní práce, ale studium Islámu by byl můj sen.
Nemohu nic najít, kde tohle vyučují