Studium medicíny ve 27 letech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@miisenka pro svůj dobrý pocit, že to udělala?
kdo ví, kdy půjdeme do důchodu, třeba jí čeká ještě 20 let v zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
vsak proc by ne? Pracovat muze i bez atestace.
to urcite, ale vies aku pracu dostane, v chirurgickych oboroch drzanie hakov, v internych vypisovanie papierov, v anestezii max pichnutie spinalu alebo uspavanie,,banalit´´..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
@miisenka pro svůj dobrý pocit, že to udělala?
kdo ví, kdy půjdeme do důchodu, třeba jí čeká ještě 20 let v zaměstnání.
boze moj, len to ne..ja mala dost, ked sme mali doktora, co skoncil medicinu v 35r..za trest.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka
No k čemu, může teď ještě nějakých dvacet let samostatně pracovat. To není tak málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hagar píše:
@miisenka
No k čemu, může teď ještě nějakých dvacet let samostatně pracovat. To není tak málo.
urcite neni, ale v konkurencii jej ten vek bude na obtiaz, teda nebviem aky obor pani robi, ale treba v chirurgii, si asi moc neskrtne, ked tam bude mat okolo seba mladych a perspektivnych mladencov(a slecny)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka Proč myslíš, že ten kdo promoval ve 35ti je horší doktor? Fakt nevím proč. Já jsem si udělala řidičák ve 35ti. A jezdím myslím dost slušně, bez auta nedám ani ránu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno je možné. V tomto případě jen za předpokladu, že má zakladatelka velké finanční zázemí, notnou dávku trpělivosti a hodně pevné nervy, 6 let denního studia, za 5 let atestace… Běh na dlouhou trať celkem. Já bych si na to tedy v tomto věku netroufla ani náhodou, ale každému takovému fandím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka Je internistka. Jasně, není to ideální postup, ale zas tu práci opravdu miluje a to je pro pacienty velká výhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hagar píše:
@miisenka Proč myslíš, že ten kdo promoval ve 35ti je horší doktor? Fakt nevím proč. Já jsem si udělala řidičák ve 35ti. A jezdím myslím dost slušně, bez auta nedám ani ránu.
ja si nemyslim, ze bol horsi, to som ani nenapisala, ale bol za trest..predsa len ti, co skoncia medicinu v tych 26-27r su mentalne niekde inde, ako zraly 35r chlap..
to je tazko nieco naucit, vysvetlit apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hagar píše:
@miisenka Je internistka. Jasně, není to ideální postup, ale zas tu práci opravdu miluje a to je pro pacienty velká výhoda.
to urcite..a v na interne to asi je ok.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miisenka píše:
to urcite, ale vies aku pracu dostane, v chirurgickych oboroch drzanie hakov, v internych vypisovanie papierov, v anestezii max pichnutie spinalu alebo uspavanie,,banalit´´..
a tak to neni pravda, doktoru je malo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim, ze to jde, i s odrostlejsim ditetem, pokud se nemusis moc starat o finance. Taky jsem zacala studovat o neco pozdeji a nebyla jsem nejstarsi v rocniku (te nejstarsi bylo v prvaku tusim prave tech 27, byla to zdravotni sestricka). No, ale poridit si jeste behem studia druhe dite, nevim, nejspis i takove jsou, co to zvladly, ale ja bych to asi nezvladla. Potrebuju dostatek spanku, aby mi pamet fungovala, a v tom mi detatko uz vice nez rok brani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
a tak to neni pravda, doktoru je malo
jak kde..u nas rbia mladi toto..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám LF (Epidemiologie), jdi do toho, začínali s námi i mnohem starší. Jen vždy o zkouškovém, praxi a stážích potřebuješ maximální pomoc rodiny
držím pěsti, každý by měl jít za tím, co je jeho snem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit