Studium medicíny ve 27 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
22.5.14 17:20

@miisenka pro svůj dobrý pocit, že to udělala?
kdo ví, kdy půjdeme do důchodu, třeba jí čeká ještě 20 let v zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 18:05
@Baba píše:
vsak proc by ne? Pracovat muze i bez atestace.

to urcite, ale vies aku pracu dostane, v chirurgickych oboroch drzanie hakov, v internych vypisovanie papierov, v anestezii max pichnutie spinalu alebo uspavanie,,banalit´´..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
@Malaga píše:
@miisenka pro svůj dobrý pocit, že to udělala?
kdo ví, kdy půjdeme do důchodu, třeba jí čeká ještě 20 let v zaměstnání.

boze moj, len to ne..ja mala dost, ked sme mali doktora, co skoncil medicinu v 35r..za trest.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

@miisenka
No k čemu, může teď ještě nějakých dvacet let samostatně pracovat. To není tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 18:06
@Litta píše:
@miisenka Stylovější náhrobek? :mrgreen:

tak to chapem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 18:07
@Hagar píše:
@miisenka
No k čemu, může teď ještě nějakých dvacet let samostatně pracovat. To není tak málo.

urcite neni, ale v konkurencii jej ten vek bude na obtiaz, teda nebviem aky obor pani robi, ale treba v chirurgii, si asi moc neskrtne, ked tam bude mat okolo seba mladych a perspektivnych mladencov(a slecny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.5.14 18:08

@miisenka Proč myslíš, že ten kdo promoval ve 35ti je horší doktor? Fakt nevím proč. Já jsem si udělala řidičák ve 35ti. A jezdím myslím dost slušně, bez auta nedám ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.5.14 18:10

Všechno je možné. V tomto případě jen za předpokladu, že má zakladatelka velké finanční zázemí, notnou dávku trpělivosti a hodně pevné nervy, 6 let denního studia, za 5 let atestace… Běh na dlouhou trať celkem. Já bych si na to tedy v tomto věku netroufla ani náhodou, ale každému takovému fandím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.5.14 18:14

@miisenka Je internistka. Jasně, není to ideální postup, ale zas tu práci opravdu miluje a to je pro pacienty velká výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 18:15
@Hagar píše:
@miisenka Proč myslíš, že ten kdo promoval ve 35ti je horší doktor? Fakt nevím proč. Já jsem si udělala řidičák ve 35ti. A jezdím myslím dost slušně, bez auta nedám ani ránu.

ja si nemyslim, ze bol horsi, to som ani nenapisala, ale bol za trest..predsa len ti, co skoncia medicinu v tych 26-27r su mentalne niekde inde, ako zraly 35r chlap..
to je tazko nieco naucit, vysvetlit apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 18:15
@Hagar píše:
@miisenka Je internistka. Jasně, není to ideální postup, ale zas tu práci opravdu miluje a to je pro pacienty velká výhoda.

to urcite..a v na interne to asi je ok.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.5.14 18:30
@miisenka píše:
to urcite, ale vies aku pracu dostane, v chirurgickych oboroch drzanie hakov, v internych vypisovanie papierov, v anestezii max pichnutie spinalu alebo uspavanie,,banalit´´..

a tak to neni pravda, doktoru je malo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.5.14 18:32

Ja myslim, ze to jde, i s odrostlejsim ditetem, pokud se nemusis moc starat o finance. Taky jsem zacala studovat o neco pozdeji a nebyla jsem nejstarsi v rocniku (te nejstarsi bylo v prvaku tusim prave tech 27, byla to zdravotni sestricka). No, ale poridit si jeste behem studia druhe dite, nevim, nejspis i takove jsou, co to zvladly, ale ja bych to asi nezvladla. Potrebuju dostatek spanku, aby mi pamet fungovala, a v tom mi detatko uz vice nez rok brani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.14 19:04
@Baba píše:
a tak to neni pravda, doktoru je malo :twisted:

jak kde..u nas rbia mladi toto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.5.14 19:18

Ahoj, mám LF (Epidemiologie), jdi do toho, začínali s námi i mnohem starší. Jen vždy o zkouškovém, praxi a stážích potřebuješ maximální pomoc rodiny :-) držím pěsti, každý by měl jít za tím, co je jeho snem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze