Studium medicíny ve 27 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7220
22.5.14 19:48

Bez maturity nemůžeš na VŠ :lol: :lol:

jinak k tomu fakt nemám co dodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.5.14 19:49
@Aletheia píše:
Bez maturity nemůžeš na VŠ :lol: :lol:jinak k tomu fakt nemám co dodat…

Zakladatelka nemá SŠ? 8o nepročítala jsem diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
22.5.14 19:51
@enyf píše:
Vyloženě za studium se na veřejných vysokých školách neplatí. Pokud už jednu školu má, tak bude platit jen poplatek za další studium. A to je jen pár tisíc za rok (cca 3 tis.). Pokud ale nějakou vysokou školu předtím nedokončila, tak jí hrozí poplatek za delší studium a to už může být pálka.

Jinak klidně do toho, ale buď si jistá, že práce na plný úvazek s medicínou skloubit nejde.

Předpokládám ale, že teď už tě nikam na ak. rok 2014/15 nevezmou.

Nestoji to nahodou 120.000,–rocne? Ted si nejsem jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
22.5.14 19:51
@simona.b. píše:
Zakladatelka nemá SŠ? 8o nepročítala jsem diskuzi :nevim:

tak si ji přečti, protože to je zase komedie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.5.14 19:57
@Aletheia píše:
tak si ji přečti, protože to je zase komedie :mrgreen:

Pro srandu jsem vlezla na profil zakladatelky - přesně před rokem měla sen vystudovat dálkově zdravotní sestřičku (má pouze ZŠ) a pak jít na Vyšší…diskuzi tedy ani číst nebudu, komentovat to také nebudu a přeji zakladatelce, aby si stanovila reálnější sen a dobré psychické zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.5.14 20:02

Tak on už jen ten styl psaného projevu o čemsi vypovídá.
Zakladatelko, na doktora si rozhodně můžeš hrát, to není nic proti ničemu. Píchni manžovi injekci, a nebo mu udělej klystýr v rámci předehry.
Chirurgem můžeš být dopoledne při přípravě oběda. Dejte si zítra třeba játra nebo ledvinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.5.14 20:14

Nejlepší jsou zakladatelky diskuze „Papoušek?“, „Kočka nebo pes?“, „Kočka nebo králík?“, „Kočka, morče nebo králík?“, pak vyloučila morče a založila diskuzi „Kočka nebo králík?“. Následuje zvířecí diskuze „Kočka a dítě“, což mi zní spíš jako „Kočku nebo dítě?“, což po čase vyřešila diskuzí „Tři psi v bytě“.
Já z toho usuzuju, že by byla lepší veterina.
Nic proti, jen mě to pobavilo.

• Citovat
  • Upravit
60142
22.5.14 20:16
@ncc1701 píše:
Nejlepší jsou zakladatelky diskuze „Papoušek?“, „Kočka nebo pes?“, „Kočka nebo králík?“, „Kočka, morče nebo králík?“, pak vyloučila morče a založila diskuzi „Kočka nebo králík?“. Následuje zvířecí diskuze „Kočka a dítě“, což mi zní spíš jako „Kočku nebo dítě?“, což po čase vyřešila diskuzí „Tři psi v bytě“.
:mrgreen:
@eva valoi
Jeeeeee, ty ses zlaaaaaa :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.5.14 20:18
@ncc1701 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.5.14 20:19
@ncc1701 píše:

A nebo uzavřené oddělení na psychiatrii. Přístup k internetu jí mohou nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.5.14 20:21
@ncc1701 píše:

:lol: :lol: :lol: myslím, že v Jihlavě je hezká ZOO, tak třeba tam by to nebylo špatné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.5.14 20:23

@ncc1701 Cože? :mrgreen: Tak teď už si ji taky rozkliknu, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
22.5.14 20:24

Profilovka a fotky tady sedí - https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
tak třeba si to paní, která plánuje dítě, studium střední a vysoké zároveň, nudí se na noční a zároveň se snaží o dítě, už nějak v hlavě srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.5.14 20:25

Probuh, to se vzdycky koukate na profily nez nekomu odpovite na dotaz :mrgreen:? Jeste, ze jsem tu zalozila jen 2 diskuze (pokud se dobre pamatuji), jedna byla na postylku zn. Stokke (vzbudila mirnou kontroverzi vzhledem k cene postylky) a druhou na francouzske jesle v Praze (tam mi tusim nikdo neodpovedel a info uz mam, tak je to passe).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
22.5.14 20:25
@Litta píše:
@ncc1701 Cože? :mrgreen: Tak teď už si ji taky rozkliknu, ach jo.

Nedělej to, nebudeš věřit tomu, co vidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze