Přestup z ekonomického lycea na jinou střední školu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Lyceum jí baví jen ta blbá matika. Jde mi jen o to jestli ji vezmou?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Lyceum jí baví jen ta blbá matika. Jde mi jen o to jestli ji vezmou?
Tak od prváku určitě, do vyšších ročníků pochybuju. Na to je tam moc odborných předmětů.A není náhodou maturita z matematiky už povinná pro všechny? To by pak měla lepší zůstat kde je a na maturitu se pořádně připravit.
- Citovat
- Upravit
Chci aby byla celý třeták na lyceu. A na čtvrtak šla na zdrávku nebo tam kde není maturita z matiky
- Citovat
- Upravit
To je trochu blbost přestupovat ve čtvrtém ročníku z ekonomky na zdravku, ne? To jí asi budou chybět jiné znalosti k maturitě, ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Chci aby byla celý třeták na lyceu. A na čtvrtak šla na zdrávku nebo tam kde není maturita z matiky
No ale na to, aby mohla do čtvrťáku, bude muset udělat vyrovnávací zkoušky, ne?
- Citovat
- Upravit
Na zdravce jsou uplne jine predmety a navic praxe. Jedine od prvaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida píše:
To je trochu blbost přestupovat ve čtvrtém ročníku z ekonomky na zdravku, ne? To jí asi budou chybět jiné znalosti k maturitě, ne?
To by asi ani nešlo,ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:
To by asi ani nešlo,ne?
Já si jako taky myslím, že ne. Jako kdyby řekla jakoukoliv jinou školu, ale zrovna zdravku. To už bych víc věřila, že ji vezmou na gympl
![]()
- Citovat
- Upravit
@malákráličice píše:
Na zdravce jsou uplne jine predmety a navic praxe. Jedine od prvaku.
Přesně. Jsou to úplně odlišné obory,
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Já si jako taky myslím, že ne. Jako kdyby řekla jakoukoliv jinou školu, ale zrovna zdravku. To už bych víc věřila, že ji vezmou na gympl![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- Citovat
- Upravit
Uvědomuješ si, že se předpokládá, že v oboru, z kterého odmaturuje, bude pracovat. Tak jí asi těžko nechají jít do čtvrťáku na zdrávku (dokážeš si vůbec představit, co se tam učí
) z nějaké ekonomky,ne? A pokud není matematický typ, tak jsi ji fakt neměla dávat na ekonomické lyceum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcera chodí na ekonomické lyceum. Ale nedává matiku. Není prostě matematický typ. Chce v budoucnu na pedák. Do čtvrťáku projde. Ale maturitu nedá. Myslíte, že by ji vzali na zdrávku? Kde by dala maturitu?