Přestup z ekonomického lycea na jinou střední školu

Anonymní
3.11.18 00:29

Studium-přestup SŠ

Ahoj, dcera chodí na ekonomické lyceum. Ale nedává matiku. Není prostě matematický typ. Chce v budoucnu na pedák. Do čtvrťáku projde. Ale maturitu nedá. Myslíte, že by ji vzali na zdrávku? Kde by dala maturitu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.11.18 00:33

A proč nejde na střední pedagogickou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 00:36

Lyceum jí baví jen ta blbá matika. Jde mi jen o to jestli ji vezmou?

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.11.18 00:39
@Anonymní píše:
Lyceum jí baví jen ta blbá matika. Jde mi jen o to jestli ji vezmou?

Tak od prváku určitě, do vyšších ročníků pochybuju. Na to je tam moc odborných předmětů.A není náhodou maturita z matematiky už povinná pro všechny? To by pak měla lepší zůstat kde je a na maturitu se pořádně připravit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 00:42

Zdrávka nemá matiku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.18 00:43

Chci aby byla celý třeták na lyceu. A na čtvrtak šla na zdrávku nebo tam kde není maturita z matiky

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.11.18 00:46

To je trochu blbost přestupovat ve čtvrtém ročníku z ekonomky na zdravku, ne? To jí asi budou chybět jiné znalosti k maturitě, ne?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.11.18 00:47
@Anonymní píše:
Chci aby byla celý třeták na lyceu. A na čtvrtak šla na zdrávku nebo tam kde není maturita z matiky

No ale na to, aby mohla do čtvrťáku, bude muset udělat vyrovnávací zkoušky, ne?

• Citovat
  • Upravit
21475
3.11.18 00:50

Na zdravce jsou uplne jine predmety a navic praxe. Jedine od prvaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
3.11.18 00:51
@Tunrida píše:
To je trochu blbost přestupovat ve čtvrtém ročníku z ekonomky na zdravku, ne? To jí asi budou chybět jiné znalosti k maturitě, ne?

To by asi ani nešlo,ne? 8o

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
3.11.18 00:52
@rokris píše:
To by asi ani nešlo,ne? 8o

Já si jako taky myslím, že ne. Jako kdyby řekla jakoukoliv jinou školu, ale zrovna zdravku. To už bych víc věřila, že ji vezmou na gympl :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.11.18 00:55
@malákráličice píše:
Na zdravce jsou uplne jine predmety a navic praxe. Jedine od prvaku.

Přesně. Jsou to úplně odlišné obory,

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.11.18 01:01
@Tunrida píše:
Já si jako taky myslím, že ne. Jako kdyby řekla jakoukoliv jinou školu, ale zrovna zdravku. To už bych víc věřila, že ji vezmou na gympl :nevim: :lol:
:D Já teda doufám, že to možný není. To už by byl dobrej cirkus. Vždyť takových by se našlo, kterým by se to hodilo.
  • Citovat
  • Upravit
Janli
3.11.18 01:18
@Anonymní píše:
:mrgreen: jedině pokud je dcerka geniální, aby se zvládla doučit odborný předměty a složit rozdílovky a ještě k tomu absolvovat povinnou praxi :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14376
3.11.18 06:58

Uvědomuješ si, že se předpokládá, že v oboru, z kterého odmaturuje, bude pracovat. Tak jí asi těžko nechají jít do čtvrťáku na zdrávku (dokážeš si vůbec představit, co se tam učí :zed:) z nějaké ekonomky,ne? A pokud není matematický typ, tak jsi ji fakt neměla dávat na ekonomické lyceum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze