Studium v dospělosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12636
25.5.17 14:11
@Anonymní píše:
Vrhli jste se někdo na VŠ v době, kdy už mládí je nenávratně v prd..? Jak vám to jde (šlo)? Přihlásila jsem se na VŠ, že to jen vyzkouším, k práci by se mi to hodilo, ale mám práci i bez toho, takže jsem si říkala, že střílet se nebudu, když to nevyjde. Ono to kupodivu vyšlo a vzali mě, ale teď si říkám, jak to zvládnu. Neumím se učit (ne že bych někdy uměla), od maturity mám dvacet let a ve známkách jsem nikdy nebyla zrovna žádný šprt. Povzbuďte mě trochu, že i v pokročilém věku jde znova oprášit mozkové závity.

Ale přiznávám, že je to mnohem těžší než jsem čekala, co se týká času.. v podstatě celá dovolená mi jde na přednášky a přípravu na zkoušky i víkendy. Jak nastoupíš do školy tak od první přednášky můžeš začít číst odborné knihy a že jich bude a skončíš až bakalářkou..což je taky rajc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.17 19:44
@lilith1 píše:
Ale přiznávám, že je to mnohem těžší než jsem čekala, co se týká času.. v podstatě celá dovolená mi jde na přednášky a přípravu na zkoušky i víkendy. Jak nastoupíš do školy tak od první přednášky můžeš začít číst odborné knihy a že jich bude a skončíš až bakalářkou..což je taky rajc.

Děkuji za názor. Já počítám i s variantou, že si třeba uvědomím po pár měsících, že na to nemám. Je to každopádně výzva.

• Citovat
  • Upravit
412
27.5.17 10:02
@cecetka@mall1976 Haha… to jsem si taky rikala a s odstupem 10 let si dodelala zbytek :lol:

Ale mě bude za 10 let 50, takže to už opravdu neee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko