Studium VŠ po 26 letech

4.11.19 15:08

Studium

:)

Příspěvek upraven 10.12.19 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
4.11.19 15:12

Pokud si studovala postgraduál - tedy doktorské studium, tak si před tím musela vystudovat na magistra/inženýra, ne?

Tudíž další bakalář už zdarma není.

Pokud píšeš o třech letech neúspěšného studia medicíny, tak bys měla mít ještě jeden rok zdarma a další roky bakalářského stupně zpoplatněné. Následného magistra pak máš zdarma, pokud to stihneš do 4 let.

Jen za tebe stát nebude hradit zdravotní a sociální, pokud budeš na denním studiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.19 15:17

@Ou Už jsem to opravila, poprvé se jednalo o medicínu a program magisterský, bakalář tam právě není. Teď by to právě bylo kombinované studium bakalářské, jsem OSVČ, zdravotní i sociální si platím sama. Přímo na stránkách školy o tom bohužel nic není. Než je budu kontaktovat, tak bych ráda více info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
4.11.19 15:38

@Alexandra.mar cena je vysoka ale verejne VS obvykle po zadosti cenu snizi na minimum…takze ja misto cca 25tisic za semestr platila cca 2500…je to ale ruzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.19 17:23
@KlarkaK píše:
@Alexandra.mar cena je vysoka ale verejne VS obvykle po zadosti cenu snizi na minimum…takze ja misto cca 25tisic za semestr platila cca 2500…je to ale ruzne.

No nekecej.Mas zkušenost? je tam šance na snížení? Já mám za sebou 2,5 roku neúspěšného studia kdysi před 15 lety, tudíž by mi teď někde v půli třetího semestru měly naběhnout poplatky, kterém jsou teda ukrutně vysoké a přemýšlím, jestli je vůbec nějaká šance na snížení. jedná se o veřejnou VŠ.

• Citovat
  • Upravit
4465
5.11.19 14:17
@Anonymní píše:
No nekecej.Mas zkušenost? je tam šance na snížení? Já mám za sebou 2,5 roku neúspěšného studia kdysi před 15 lety, tudíž by mi teď někde v půli třetího semestru měly naběhnout poplatky, kterém jsou teda ukrutně vysoké a přemýšlím, jestli je vůbec nějaká šance na snížení. jedná se o veřejnou VŠ.

Na mé bývalé VŠ třeba bez šance. Snížení bylo možné jen z důvodu vážných sociálních problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micky174
6.11.19 15:29

3 roky neuspesneho studia se ti zapocitaji vzdycky. Zalezi na skole ale byva to nekolik tisic na mesic.

• Citovat
  • Upravit
4022
8.11.19 02:48
@Anonymní píše:
No nekecej.Mas zkušenost? je tam šance na snížení? Já mám za sebou 2,5 roku neúspěšného studia kdysi před 15 lety, tudíž by mi teď někde v půli třetího semestru měly naběhnout poplatky, kterém jsou teda ukrutně vysoké a přemýšlím, jestli je vůbec nějaká šance na snížení. jedná se o veřejnou VŠ.

no u nas mi hned na studijnim rikala ze plnou cenu plati asi jen ten, kdo si nepozada o snizeni…napsala jsem nejaky bla bla bla proc zadam o snizeni a vzdy bez problemu…
Ja delala druhou VS…denni a uz jsem castecne pracovala…ale ono je tam nejak zohlednene kdyz ta prvni VS je uspesne dokoncena snad…uz teda moc nevim je to par let zpatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová