Studium VŠ při dvou dětech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium VŠ při dvou dětech
Ahoj maminy,
chtěla jsem se zeptat zda studujete při dětech-teda VŠ. Rozhodla jsem se, že se začnu teda trošku učit-přeci jen už do školy nechodím nějakých 10let?
a chtěla bych zkusit studovat..teda zatím moc informací nemám-kolik to stojí, kolik času zabere studium-teda přednášky.
Zajímá mě jen jestli se to dá zvládnout..chtěla bych studovat ZČU Plzeň, teda konkrétně v Chebu ekonomku. ![]()
Alespoň Bc.,když jsem na MD:
Díky za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
určitě se to zvládnout dá…
podle mě jde o to, jestli budeš mít nějaké hlídání - učit se můžeš kdykoliv…ale abys mohla chodit na přednášky a zkoušky - předpokládám že to budeš mít kombinovaně nebo distančně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a na státní škole to zatím nic nestojí ne?…knížky i skripta si můžeš půjčit v knihovně, studentni si mezi sebou zpracované přednášky a otázky ke zkouškám předávají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s námi studovala ženská od tří dětí ve věku 2 až 16 let a paradoxně nejmíň času na studium měla až když začala pracovat…
Studium na státní škole zatím nestojí nic a jestli to bude vláda diskutovat jako státní maturity, tak ještě dlouho nic stát nebude. Co se týče pravidelnosti přednášek, je to různý. Nevím, jak to chodí na ZČU, někde jsou přednášky jednou za měsíc, jinde jednou za čtrnáct dní… Mrkni na stránky konkrétní fakulty, tam se dozvíš nejvíc.
- Citovat
- Upravit
Jinak moje náklady na studium byly celá jedna stokoruna za jediný skripta, který nebyly k sehnání na netu
Doprava mě vyšla na padesát korun a pak ještě dvakrát tři stovky poplatek za promoce…
- Citovat
- Upravit
Mam dve deti a plny uvazek a nejak to zvladam. Cerveny diplom nepotrebuji ![]()
Co jde to se naucim hned po prednaskach a ve zkouskovem jen opakuji. Je pravda, ze se ucim jen to nejnutnejsi, na vic nemam cas. Ale i tak je toho moc.
Hlidani mam vic nez dost, pomaha mi cela rodina. Velka vyhoda je pro me to, ze do skoly nedojizdim, tudiz neztratim spoustu casu a penez cestovanim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také mám dvě děti, jsem rozvedená a vystudovala jsem magistra ekonomického směru i při celém úvazku v práci. Je pravda, že jsem měla hlídání, kdykoliv jsem potřebovala a v práci mi celkem vyšli vstříc z čerpáním dovolené.
A jak už bylo řečeno výše, finanční náročnost nebyla nijak velká - skoro vše se dá půjčit v knihovně nebo materiály kolují mezi studenty. Soustředění probíhala jednou do měsíce a ani nebyla vyžadována účast, ale naučit jsme se museli to samé, co studenti na denním studiu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, krásné rozodnutí a držím palce ![]()
moje máma si udělala dálkově Bc. z ekonomie při práci 1200km od domova, lítá v pondělí tam a v pátek zpátky, doprava 9 hodin a víc(pokud jedou autem), mezi tím práce min.14hod.denně…a zvládla to bez přerušení a opakování, v 45letech(nástup, dodělala tedy ve 48). říkala, že to bylo hodně náročný, ale prostě je důkazem, že to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni…moc díky za přízpěvky a povzbuzení
tak já to teda zkusím, teda zjistila jsem že přijímačky jsou do 31.3…no tak to nevím, jestli se stihnu připravit…zkusíám to a při nejbližším možném termínu popř. zkusím znova… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit