Studium www.uniam.us- podvod?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@martina.se píše:
víš, že ani nevimjá dělal zkoušky v roce 2001, takže netušim, co se od té doby změnilo či co jak.. tehdy to tam nebylo
No nam to rikal prave prednasejici ze doucuje holku z mediny z karlovky a ze nesmej mit kalkulacky na fyziku a ze mi za ne muzeme byt radi a on je to takovy starsi pan ktery logaritmy pocital jeste pomoci logaritmyckeho pravitka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Kdepak. Tenhle konkretni clovek ma Banskou
No tak to vysvetluje vse hold je to technicky typ a jde mu neco jinyho nez cestina jen nechapu jak mohl napsat diplomku
treba mu nekdo kontroloval chyby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Znalosti… on je to celkem relativni pojem. Kdyz vidim ty vysokoskolaky z byvale prace, muzu tu bez okolku prohlasit, ze ja, jakozto stredoskolak, zvladnu vic veci a jeste lip. Nemluve o urovni jejich cestiny. Kdyz napisou „Sanony jsou v krabicy“ a podepisou se s titulem Ing., vypada to opravdu tragicky. V tomhle mi to prijde, ze mel u nas titul kazdej vul.
učila jsem plno kluků, co jsou dys a přitom velice chytří v jiných oborech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael V posledních, co pamatuji 15 letech, na VŠ míří skoro všichni maturanti. Jasně, že ne každý se udrží, ale i VŠ šly s nároky dolů a podle toho to taky vypadá. Já jsem maturovala skoro před čvrtstoletím na gymplu. Na výšku se nás dostala polovina, z toho ne všichni školu dokončili. Na třídních srazech nás má titul asi 1 třetina.
Připravuji k maturitě z češtiny chlapce, který po 13 letech školní docházky neovládá elementární pravidla pravopisu, nehledě na schopnost logicky myslet. Přesto nepochybuji, že se na VŠ (také míří na báňskou) dostane. Pokud se tam nějak udrží, bude dalším yngenírem z davu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Jj, znám taky jednoho dyslektika, odmaturoval z čj s odřenýma ušima, dnes je z něj IT odborník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
No tak to vysvetluje vse hold je to technicky typ a jde mu neco jinyho nez cestina jen nechapu jak mohl napsat diplomkutreba mu nekdo kontroloval chyby
Ona i ta technicka cast stala za prd, kdy jsem mu materialy a vykresy dohledavala ja
pak ho degradovali na skladnika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
To sice asi jo, nicmene zaklady cestiny by mel ovladat kazdej. Nebo si zapnout automaticky opravy, pripadne nepouzivat titul pri kazdym prdnuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael já hezky napsáno, některé vysokoškoláci jsou horší než středoškoláci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Ona i ta technicka cast stala za prd, kdy jsem mu materialy a vykresy dohledavala japak ho degradovali na skladnika.
Tak ale to neznamena ze vsichni s titulem jsou takovy jelita jateda nevim co studoval ale dle me texhnicky obory nejsou zrovna ty lehci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
To sice asi jo, nicmene zaklady cestiny by mel ovladat kazdej. Nebo si zapnout automaticky opravy, pripadne nepouzivat titul pri kazdym prdnuti.
Sorry msamozrejme ze technicky pisu pres mobil a preklik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BTW, všimněte si, že doménu uniam.us má registrovanou Dagmar Pacher (32 let) z Moravan u Brna…
http://whois.domaintools.com/uniam.us
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dwr píše:
BTW, všimněte si, že doménu uniam.us má registrovanou Dagmar Pacher (32 let) z Moravan u Brna…
http://whois.domaintools.com/uniam.us
A co s tim nerozumim pocitacum..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
A co s tim nerozumim pocitacum..
Též tomu moc nerozumím, ale asi jde o to, že škola nebude patřit mezi špičky v oboru, v tom lepším případě. V horším jde o „podnikatelskou“ aktivitu šikovné slečny z dědiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Též tomu moc nerozumím, ale asi jde o to, že škola nebude patřit mezi špičky v oboru, v tom lepším případě. V horším jde o „podnikatelskou“ aktivitu šikovné slečny z dědiny.
No tak to by me nenapadlo kdyz prodava tituly
ale nechapu co s tim ma spolecnho dagmar asi jsem mimo je fakt ze jsem toho moc nenaspala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LL píše:
A může člověk ten titul pak v ČR používat?Omlouvám se, vidí to prve.
Nemůžeš ho používat a nemůžeš ani tvrdit, že máš vysokoškolské vzdělání
Pokud skutečně vystuduješ školu v zahraničí, která není v ČR akreditovaná, tak si můžeš zažádat o uznání titulu (naší vš), ale to fakt není tenhle případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit