Dálkové studium vysoké školy v Brně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dálkové studium vysoké školy v Brně
Vážně přemýšlím, že bych si udělala vysokou školu, ale nemám ponětí jak hledat a z čeho vybírat. Mám obchodku. Ráda bych, aby škola byla v Brně a aby byla státní a nemusela ji platit a samozřejmě dálkově. Máte někdo zkušenosti, rady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vzhledem k tomu, že uzávěrka přihlášek na první stupeň vysoké školy je do konce února, máš na vybírání vhodného oboru dost dlouhou dobu
Teď jedině soukromou, ale to píšeš, že nechceš. Tak odpíchnout se asi od toho, co tě táhne: humanitní obory, biologie, počítače, jazyky?? jako práci chceš dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@UŽIVATELKA32
s Brnem teda zkušenosti nemám, ale s dálkovým studiem s malým dítětem ano. za sebe můžu říct, že už bych do toho s maličkým prckem nešla, je to záhul na nervy. To je můj případ. Já šla do 3. ročníku DS když měl malý 6 týdnů, o přestávkách jsem chodila odstříkávat mlíčko a myšlenkama jsem byla stejně doma
Nejhorší to bylo před zkouškovým obdobím v kombinaci s nemocným dítětem, to byl teprve masakr.
TAkže si to pořádně rozmysli než do toho půjdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně jsem studovala dálkově psychologii a teda bylo to náročnější než prezenční studium podobného oboru v Praze…ale nutno říct, že škola má dobře zvládnutý ten systém, nemusíš být moc ve škole, ale bylo to fakt náročné samostudium, že třeba 20 hod týdně jsem tomu dala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma. Uvažuji o dálkovém studiu v Brně, ale nemůžu nic moc najít. Maturitu mám a obory z ekonomiky mě již nezajímají. Bavilo by mě zemědělství, veterinářství, nebo humanitní zaměření. Je tu někdo, kdo také vybírá dálkové studium pro budoucí období? Případně můžete doporučit obor? Od rána lovím na internetu, ale nic moc jsem nenašla
Nepotřebuji vyloženě vysokou školu, stačilo by tříleté doplnění něčeho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa
Dálkové nebo kombinované? ![]()
Protože dálkové - distanční studium v Brně není, bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No klidně i kombinované. Hledala jsem tedy hlavně to dálkové z časových možností, ale nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
No klidně i kombinované. Hledala jsem tedy hlavně to dálkové z časových možností, ale nenašla
Kombinované je takové to klasické „dálkové“, jak se špatně říká, škola je o víkendu, někdy pátek + sotobu, záleží na každé fakultě. Distanční studium existuje jen výjimečně, aspoň co já vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Kombinované je takové to klasické „dálkové“, jak se špatně říká, škola je o víkendu, někdy pátek + sotobu, záleží na každé fakultě. Distanční studium existuje jen výjimečně, aspoň co já vím.
Dálkové/distanční je asi na 4 oborech v celé ČR (akorát včera to tu jedna psala, je na IT na VŠE v Praze
Víkendy, +- pátky nebo nějaké bloky = kombinovaná forma studia.
A ta realizace se hodně liší dle školy, ale i oboru.
Třeba kombi na právech na MU (bakalářské specializace) je na 5 „setkání“ za semestr, i ty nejsou povinné. Stejně tak kombinovaně ekonomka na MU ![]()
Veterinu neseženeš, ad zemědelka, zkus projet nabídku hnojárny (mendelka) a zjistit, jak mají výuku v kombi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledala jsem na internetu přehledy dálkových škol, ale kromě ekonomických pozic to nic moc nenašlo, jako by tady v Brně nic pořádného nebylo ![]()
Našla jsem tady tento zajímavý odkaz
http://www.moderniastrologie.cz/…ove-studium/
Ale nikde na stránkách nepíšou, zda se jedná vyloženě jenom o kurzy, nebo na konci získáte absolutorium. Je to na tři roky, ale doma se mě vysmáli, co s tím potom? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Dálkové/distanční je asi na 4 oborech v celé ČR (akorát včera to tu jedna psala, je na IT na VŠE v Praze)Víkendy, +- pátky nebo nějaké bloky = kombinovaná forma studia.
A ta realizace se hodně liší dle školy, ale i oboru.
Třeba kombi na právech na MU (bakalářské specializace) je na 5 „setkání“ za semestr, i ty nejsou povinné. Stejně tak kombinovaně ekonomka na MU
Veterinu neseženeš, ad zemědelka, zkus projet nabídku hnojárny (mendelka) a zjistit, jak mají výuku v kombi.
Ano, ta zemědělka mě napadla taky, ale na stránkách jsem nic dálkového nenašla, třeba jsem slepá, i to je možné. Jdu to ještě projít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Hledala jsem na internetu přehledy dálkových škol, ale kromě ekonomických pozic to nic moc nenašlo, jako by tady v Brně nic pořádného nebylo
Protože dálkové studium na žádné VŠ v Brně fakt není.
Jak jsem psala, dálkové studium nabízí tak 4 obory, v celé ČR, a bude to všechno Praha… ![]()
Jinak to kombi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Ano, ta zemědělka mě napadla taky, ale na stránkách jsem nic dálkového nenašla, třeba jsem slepá, i to je možné. Jdu to ještě projít.
hledej kombinované studium
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Našla jsem tady tento zajímavý odkazhttp://www.moderniastrologie.cz/…ove-studium/
Ale nikde na stránkách nepíšou, zda se jedná vyloženě jenom o kurzy, nebo na konci získáte absolutorium. Je to na tři roky, ale doma se mě vysmáli, co s tím potom?
Jo, tohle jsou kruzy astrologie, nic víc…
Akorá si to nazvali „škola“ a „studium“, dostaneš diplom o absolvování. Stejný ti do 5 minut vytisknu doma ![]()
Rozhodně to není nic oficiálního, nic posvěcené nedejbůh MŠMT (ministerstvem školství)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit