Studium www.uniam.us- podvod?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@aspagi píše:
Tak ale to neznamena ze vsichni s titulem jsou takovy jelita jateda nevim co studoval ale dle me texhnicky obory nejsou zrovna ty lehci…
Ja nerikam ze vsichni. Ale bohuzel velka cast, ktera to tem intdligentnim a chytrym proste kazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
No nam to rikal prave prednasejici ze doucuje holku z mediny z karlovky a ze nesmej mit kalkulacky na fyziku a ze mi za ne muzeme byt radi a on je to takovy starsi pan ktery logaritmy pocital jeste pomoci logaritmyckeho pravitka
můj ty tondo, to bych nedala ani s tou kalkulačkou, natož bez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
můj ty tondo, to bych nedala ani s tou kalkulačkou, natož bez
Na kalkulacce je takove chytre tlacitko log ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Ja nerikam ze vsichni. Ale bohuzel velka cast, ktera to tem intdligentnim a chytrym proste kazi.
S tim musim souhlasit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Na kalkulacce je takove chytre tlacitko log
Kde?? ![]()
http://img.datacomp.sk/…r_i50420.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Ja mela jinouta mi i kreslila grafy
Tak to uz je ale prosim vymozenost zrovna by se mi to hodilo budeme v matice vysetrovat prubeh funkce pomoci derivaci to umi taky ta kalkulacka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Tak to uz je ale prosim vymozenost zrovna by se mi to hodilo budeme v matice vysetrovat prubeh funkce pomoci derivaci to umi taky ta kalkulacka?
Hele měla jsem tuhletu. Teď ji má brácha.
http://kalkulacky.heureka.cz/casio-fx-9860g/?…
Ale jsou určitě i levnější s tím grafickým zobrazováním
EDIT Já za ni dala snad něco přes 3 tisíce tuším. Víc asi ne, ale to bych kecala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Hele měla jsem tuhletu. Teď ji má brácha.http://kalkulacky.heureka.cz/casio-fx-9860g/?…
Ale jsou určitě i levnější s tím grafickým zobrazovánímEDIT Já za ni dala snad něco přes 3 tisíce tuším. Víc asi ne, ale to bych kecala
Hele oni tam faktty integraly jsou i derivace ale ja uz to umim a ucitse to znovu na kalkulacce nevim ale uz chapu proc je mame zakazane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Hele oni tam faktty integraly jsou i derivace ale ja uz to umim a ucitse to znovu na kalkulacce nevim ale uz chapu proc je mame zakazane
Je to jednoduchy. Ono se ti to zobrazi samo de facto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Na kalkulacce je takove chytre tlacitko log
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:![]()
ale já nejsem dost chytrá, abych to věděla
Google to za tebe vyresi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Je to jednoduchy. Ono se ti to zobrazi samo de facto
Asi jo ale my pise. Test a pak jdem k ustni a vysvetlujeme postuo takze by to neproslo ale je masakr jak jsou dneska ty kalkulatory vymakany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aspagi píše:
Asi jo ale my pise. Test a pak jdem k ustni a vysvetlujeme postuo takze by to neproslo ale je masakr jak jsou dneska ty kalkulatory vymakany
To jsou no
proti log. pravitkum vcelku brutalne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit