Stuhleck - skipas pro děti, prosím radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já myslela, že je to v Rakousku? Tak to snad musí mít pas nebo občanku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proboha, já jsem blbá, vůbec mi to nedošlo. Má pas z šesti měsíců s odpovídající fotkou.. no, snad je platný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
Dobrý den, chystáme se s dětmi lyžovat na Stuhleck. Syn je ročník 2013, měl by mít teda skipas zdarma. Ale napadlo mě, co vzít na prokázání věku, když nemá pas? Přemýšlím, že jediný doklad má snad jen od pojišťovny.. Nemáte odtuď zkušenost, co požadují? Děkuji.
tak má občanský průkaz, když cestujete do zahraničí a nemá pas, ne? A tam je jak fotka, tak datum narození…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
Proboha, já jsem blbá, vůbec mi to nedošlo. Má pas z šesti měsíců s odpovídající fotkou.. no, snad je platný.
tak pokud není platný, tak ani nemůžete jet lyžovat na Stuhleck… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
Dětský pas platí snad jen 5 let
. A navíc ta fotka musí plus mínus odpovídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero jsem fakt mimo, uplně jsem zapomněla, že musí mít doklad. Došlo mi, že ve třech letech měl udělaný nový na dovolenou. Každopádně, kontrolují to nějak víc? Ta fotka už asi bude mimo. Nebo se jen předloží doklady a je jim to jedno? Jedeme tam jako autobusový zájezd z práce, skipasy se budou kupovat hromadně, tak chci být připravena, ať tam nedělám komplikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. Teď se mi ulevilo, že mi došlo, že pas měl další dělaný ještě ve třech letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
@Regina Hero jsem fakt mimo, uplně jsem zapomněla, že musí mít doklad. Došlo mi, že ve třech letech měl udělaný nový na dovolenou. Každopádně, kontrolují to nějak víc? Ta fotka už asi bude mimo. Nebo se jen předloží doklady a je jim to jedno? Jedeme tam jako autobusový zájezd z práce, skipasy se budou kupovat hromadně, tak chci být připravena, ať tam nedělám komplikace.
nevím, ještě jsme tam nebyli, tak netuším, co budou k tomu vyžadovat… ale chystáme se tam, tak jsem podle názvu nakoukla do tvé diskuze… když tak dej vědět, jak to dopadlo, co chtěli za doklad, jedno dítě se nám věkově taky ještě vleze… a jak se tam lyžovalo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
U prodeje skipasu to bude jedno, horší by to mohlo byt u kontroly na hranicích ale ta není adi moc pravděpodobná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smada píše:
A když vás zastaví na hranicích, tak si vystoupíte?
Edit, uz čtu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli lyžovat jinde, na zlevněné skipasy nám skenovali fotku z cestovního pasu a vytiskli ji přímo na ten skipas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně minulý týden při koupi skipasů stačila moje občanka, kde mám všechny děti zapsány i s datem narození. A v jiné kase dokonce stačilo, když jsem řekla, kolik je jim let. Toho bych se nebála. Ale bez platného pasu dítěte bych do zahr. nejela.
- Citovat
- Upravit
Hele, pysna na to nejsem, ale provezli jsme dceru pres pul evropy a ukecali i ten skipas - bez pasu… Ne ze bych byla takovej kovboj, proste to byla ta jedna vec, kterou jsme nechali lezet doma a doslo mi to az na checkinu v hotelu. Na ceste zpet byly namatkove kontroly na rakouskonemeckych hranicich a ja prodelala asi 5 infarktu nez nas konecne odmavli (nase auto nekontrolovali)…
radsi anonym..
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.