Stydké pysky po porodu - tlak

1808
27.7.12 19:55

stydké pysky-tlak

Ahoj holky, chci se zeptat jsem 11dní po porodu a dneska mám nějaký tlak jak jsou stydké pysky spíš bolest je to normální? A taky se chci zeptat na očistky jdou ze mě pořad takové kousky ale krvácení normální u prvního dítěte si to už nepamatuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1270
27.7.12 20:05

Abych pravdu řekla, já asi tuhle bolest, co popisuješ, mám ještě půl roku po porodu, obzvlášť po nějaký námaze :(
Očistky máš zřejmě v pořádku, jsi ještě krátce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.7.12 20:08
@ottla píše:
Abych pravdu řekla, já asi tuhle bolest, co popisuješ, mám ještě půl roku po porodu, obzvlášť po nějaký námaze :(
Očistky máš zřejmě v pořádku, jsi ještě krátce po porodu.

To jo já dneska dost chodila tak to je asi tím :roll: a když si sednu na wc nebo se v dřepu sprchuju ve vaně spodek tak to tlačí jako prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.7.12 20:14

No mě už to celkem štve. Připadá mi, že nikdo z okolí nic takový nezná a ani neví za pár měsíců, že rodili.
Ty jsi fakt krátce po porodu, ale já už bych měla být OK ale ten spodek, prostě není to ono:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.7.12 20:34
@ottla píše:
No mě už to celkem štve. Připadá mi, že nikdo z okolí nic takový nezná a ani neví za pár měsíců, že rodili.
Ty jsi fakt krátce po porodu, ale já už bych měla být OK ale ten spodek, prostě není to ono:(

A dr si to neříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
27.7.12 20:58

To je normální, taky jsem to měla, připadalo mi, že mi děloha vypadne spodkem ven. To jsou povolené svaly pánevního dna, stačí na ně cvičit - stahovat jako když chceš zadržovat čůrání, 10× za sebou, stačí jednou denně. Po pár dnech to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 20:59

@verunka84

AHOJ HOLKY, presne co popisujete mam cas od casu taky!! Jsem 2 a pul mesice po porodu. Ja mam bolest nekdy v noci, ze nemuzu spat a ted spis hlavne pri curani. Spis uplne nahore. K doktorovi se chystam, tak mi asi k tomu neco rekne…pocitam, ze je to zpusobene velkym tlakem, kdyz dite prochazelo.
Kadopadne to obcas dost boli, ze mam problem dojit si na malou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.7.12 21:42

@verunka84 je to normální, jsi ještě krátce po porodu, přejde to. Jak je psáno výše, je dobré cvičit svaly pánevního dna. A ty očistky jsou taky v pořádku, ze mě šly kousky skoro 3 týdny po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.7.12 14:44
@verunka84 píše:
A dr si to neříkala?
Říkala jsem to gynekologovi, ale z jeho pohledu žádný problém nevidí. :?
To pánevní dno jsem se snažila cvičit, dělám to dosud, ale nevidím v tom žádný posun.Tak jestli to necvičím blbě :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.17 11:20

Prosím anonym, dost intimní záležitost :oops:
Mám 4 týdny po porodu a při holení spodku jsem si všimla změny na vagíně. Vždy jsem měla malé stydké pysky takové „vygajdané“ šly vidět, přečnívaly přes ty vnější, když jsem se normálně postavila před zrdcadlo. teď mi přišly hodně schované uvnitř. A včera po holení jsem se divila, že se nemůžu snadno oholit jako dřív. Vždy jsem ten jeden „natáhla“ a oholila a teď jsem si je nemohla ani chytnout trošku mě to tam štípalo, jako když se pořežete a při skoumání zrcadlem jsem si všimla jizvy podél toho pysku (ježiš to zní divně :roll: ) Prostě vypadá to, jako by to někdo „upravoval“ Jsem po císařském řezu, tak je to nemožné, ale kde se ty pysky poděly? Nic nepřečnívá a při pohledu do zrcadla vypadám jako malá holka 8o

• Citovat
  • Upravit
6257
4.11.17 11:27

To byl plánovaný cs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.11.17 11:30

Hm, no vyžádala bych si protokol operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.11.17 12:00

Těch změn je na těle po porodu hodně. Myslím si, že máš spodek zavodněný, překrvený a velké pysky jsou zduřelejší. Pozvolna se to vrátí k normálu.

• Citovat
  • Upravit
556
4.11.17 12:04
@Anonymní píše:
Prosím anonym, dost intimní záležitost :oops:
Mám 4 týdny po porodu a při holení spodku jsem si všimla změny na vagíně. Vždy jsem měla malé stydké pysky takové „vygajdané“ šly vidět, přečnívaly přes ty vnější, když jsem se normálně postavila před zrdcadlo. teď mi přišly hodně schované uvnitř. A včera po holení jsem se divila, že se nemůžu snadno oholit jako dřív. Vždy jsem ten jeden „natáhla“ a oholila a teď jsem si je nemohla ani chytnout trošku mě to tam štípalo, jako když se pořežete a při skoumání zrcadlem jsem si všimla jizvy podél toho pysku (ježiš to zní divně :roll: ) Prostě vypadá to, jako by to někdo „upravoval“ Jsem po císařském řezu, tak je to nemožné, ale kde se ty pysky poděly? Nic nepřečnívá a při pohledu do zrcadla vypadám jako malá holka 8o

Taky se mi po císařském řezu " tratily", po čase se vše veatilo do původního stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.11.17 12:05

Ale už si nepamatuju jak dlouhou to trvalo, ale žádnou jizvu tam nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie