Volba na partnerovi - porod

27.7.12 13:50

Volba na partnerovi

Ahoj.Chci se zeptat, zda nevíte, jestli je možné, aby byl partner se mnou celou dobu před samotným porodem a potom by byl zavolán až bude malý na světě?? Prostě se necítí na samotný porod, ale chtěla bych, aby malého viděl hned po porodu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
27.7.12 14:01

Určitě to jde. Manžel se mnou byl taky celou první dobu porodní, na samotný porod šel na chodbu (tam byl cca 20 minut) a jakmile se malá narodila, tak pro něj porodní asistentka došla. Malá ještě neměla ani přestřiženou šňůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
27.7.12 14:01

Záleží na každé porodnici, ale mělo by to jít. Švagrová rodila v Ostravě - Vítkovicích a měli to s manželem stejně, protože on je docela citlivka a být u porodu by nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
27.7.12 14:06

Taky tuhle variantu zvažujeme, tedy teoreticky. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat v praxi :-) Už vidím, jak na něj hystericky křičím: „Kam si jako myslíš, že deš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.7.12 14:14

Určitě to jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.12 14:28

Jde to…většina chlapů si to stejně rozmyslí a zůstává..neřešila bych to dopředu, ale až na místě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
27.7.12 14:32

Zavolej si do porodnice, ve které chceš rodit, ale problém by to být neměl. Taky logicky, proč by měl být problém v tom, že si partner na nějakou dobu odběhne a pak se zase vrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P28
27.7.12 14:38

Neměl by to být problém. Přijde mi to jako dobrá volba - já jsem chlapa potřebovala v první době porodní, při samotném porodu mi to bylo dost jedno, tam už mi nepomůže. Manžel druhý porod těsně nestihl a normálně ho pustili za mnou na sál. Přijel čtvrt hodiny po té, co se dcera narodila.

• Citovat
  • Upravit
1505
27.7.12 14:45

Určitě to není problém :palec: Takhle jsem to měla zařízené i já-ale tedy, že se mnou nebude vůbec, až pak přijde jak bude malá venku… no a co byste milé dívky řekly?? malá venku, sháníme se po otci a on UTEKL!! do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.7.12 14:57

Taky jsme to měla tak, když jsem cítila, že jde do tuhého, tak jsem ho vyhodila, zavolala jsem si ho, když byla malá venku. Spokojenost na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
27.7.12 15:01

Řešili jsme to poměrně nedávno - před 17 dny, odpoledne předtím než mi praskla voda. Dohoda zněla, že partner se mnou bude 1.dobu porodní, na samotný porod odejde a pak se vrátí. Porod byl hrozně rychlý a on neodešel. Najednou mu to nedalo a zůstal. Ale personál porodnice neměl nic proti tomu, aby odešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.7.12 15:08

Jasně, že to jde, bude to jen na vaší volbě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.12 15:30

No přesně takhle na to mam názor. Ani nijak zvlášť netoužim po tom, aby viděl úplně všechno :oops:, ale nechci, aby přišel o první okamžiky toho našeho broučka. Ale nedovedu si právě představit, že ty dlouhý hodiny v 1.době porodní bych tam byla sama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika653
27.7.12 15:34
@klara123 píše:
Určitě to není problém :palec: Takhle jsem to měla zařízené i já-ale tedy, že se mnou nebude vůbec, až pak přijde jak bude malá venku… no a co byste milé dívky řekly?? malá venku, sháníme se po otci a on UTEKL!! do práce :lol:

Cozee??? Tak to je „riadny frajer“. Ten ma zvlasne priority. By som ho zabila :lol:

• Citovat
  • Upravit
338
27.7.12 16:40
@klara123 píše:
Určitě to není problém :palec: Takhle jsem to měla zařízené i já-ale tedy, že se mnou nebude vůbec, až pak přijde jak bude malá venku… no a co byste milé dívky řekly?? malá venku, sháníme se po otci a on UTEKL!! do práce :lol:

TAK TO JE GOOOOL… :mrgreen: ocekavam neco podobneho od meho partaka, taky workoholik.. :pankac: mno uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí