Styk s dítětem mimo domluvu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jedlasoda11
24.5.24 08:33

@Aglája75 já nechápu, proč jste všichni tak útoční. S pisatelem jsem to myslela vše jen dobře. Souhlasím s tím, že je krásné, že mu jde o syna, jenom jsem chtěla poradit nejlepší možný postup, aby na pána nikdo právně nemohl (mám vystudovaného mgr na soudního znalce a dělám momentálně brigádně koncipienta na sociálním právu. Dovolím si tvrdit, že o těchto případech vím bohužel poměrně mnoho a divili by jste se, jak se člověk, kterého jste milovali a udělali si s ním dítě může změnit a řešit vše právní cestou). Jestli se vás to dotklo tak se omlouvám, opravdu jsem to myslela dobře. Možná jsem byla moc racionální a málo citlivá. Tak se tedy omlouvám. A ano, děti nemám, ale myslím si, že mě hned nemusíš nazívat pipkou:) ani jedna se tu neznáme a já se sem nepřišla hádat. Pánovi přeji ať se to vyřeší nejlíp jak může

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
24.5.24 08:39
@Aglája75 píše: Více

Ty jsi dobře mimo. Ti tvůj ex utekl a ty si teď uzurpuješ společné dítě pro sebe? :think:
Moje dítě střídavku mělo rádo. A víš proč? Protože má dva milující rodiče a ne dva blbečky, co si přes dítě řeší své mindráky.

• Citovat
  • Upravit
5757
24.5.24 09:05
@Snorlaxik píše: Více

Ano jiste ze vim proc:). Protoze ma dva sobce, kterym nesmi rict co skutecne citi:). Ale ano. Jako u vseho jsou vyjimky, ale tak 0, 01 % rodicu a deti a v situaci, kdy treba dcery kamaradka ma rodice v jednom baraku a maji byty patro pod sebou, takze je stale vlastne doma, ale i tak rekne dceri, ze ji to vetsinou se… kdyz musi pro neco porad sem tam :). Ty osobni utoky jsou ukazka jen toho jak kvalitni clovek jsi a jak moc jsi presvedcena o tom jak jednas slvele. Tvuj problem ne muj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
24.5.24 09:06

Jinak teb slint jak rodic muze byt s ditetem kdy chce a tahat ho z druziny je fakt bomba. To by byl tatinke co ma stridavku nadseny, kdyby maminka prisla a vzala dite di kkna v jeho case… co. No vzdy ma pravo byt jako zakonny zastupce s ditetem kdy chce ne :mrgreen:. Nebo to ma jen otec :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
24.5.24 09:15

Jinak ten slint jak rodic muze byt s ditetem kdy chce a tahat ho z druziny je fakt bomba. To by byl tatinke co ma stridavku nadseny, kdyby maminka prisla a vzala dite di kkna v jeho case… co. No vzdy ma pravo byt jako zakonny zastupce s ditetem kdy chce ne :mrgreen:. Nebo to ma jen otec :mrgreen:? Na co mit rozsudek, ze? Proc nikdo nezresta otce co zakaze ve stridavce mluvit detem s maminkou po telefonu, vzdy je zakonny zastupce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
24.5.24 09:16

Zajímavé, že dítě se nikdy nemuselo bát říct svůj názor a že i když se ho ptáme po několika letech, tak stále říká, že s tím nemělo problém a že je to nejlepší řešení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.24 09:43

Prosím? To je jako útok na mě? Že jsem slepička, co kecá chlapovi s dítětem, co má dělat? Já mu nic takového fakt neříkám!!!

• Citovat
  • Upravit
2650
24.5.24 10:14

To je uroven diskuze( a i stylistiky a gramatiky) te jedne jedine mistni diskuterky, toho si proste nevsimej a bud rada, ze s takovou ex nemas.

Ta ona jedna napsala Stejne tak nesnasi vsechny deti stridavku. Rad bych se teda dozvedel zdroj teto pravdy.

Takovych deti znam nekolik a az na logisticke problemy, prevozy a dalsi poddruznosti problem neni. Leda v pripade, ze se s tim jeden rodic nesmiri a manipuluje dite proti druhemu rodici. ( Coz znam i v pripade vyhradnich peci.)
Zato znam nekolik dospelych, ktere o druheho rodice prisli. Proste vysumnel do ztracena a sami priznavaji, ze jim v jejich detstvi chybel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15462
24.5.24 10:15
@Anonymní píše: Více

Ona útočí na všechny. Madam dokonalá a ostatní jsou kre. téni. :roll:
Ale vůbec jí nedochází jak je trapná a ubohá.
Nic si z ní nedělej. Je to chudák. Sama má zpackaný život a nezbývá jí nic jiného, než se vyventilovat tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 12:32

Ano. Ale nic si z toho nedělej. Ona má nějaký mindrák z vlastního rozvodu. Až tu budeš déle, tak zjistíš, koho v diskuzích rovnou odignorovat a koho názor je naopak často přínosný.

• Citovat
  • Upravit
41060
24.5.24 12:37

tady se musím dotyčné trochu zastat, příspěvek od Rádkyně bych brala určitě s rezervou, dělala jsem rodinné právo a toto by v našem kraji u soudu opravdu neprošlo. ideální by bylo, kdyby jste to probrali s nějakým právníkem u vás na okrese, který zná místní „zvyklosti“, pořád jsou místa, kde např. neprojde střídavá péče u malého dítěte atd. Je to i soudce od soudce. Nicméně ve vašem případě, s vaší bývalou, bych si nechala raději stanovit nějaké další odpoledne v týdnu přímo soudem, rozhodně bych neodváděla dítko z družiny atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41060
24.5.24 12:40
@ondrej190 píše: Více

no, to je otázka -) já o otce přišla a ano, chyběla mi v dospívání a i nyní ta postava „otce“. Ale ne toho mého, to raději opravdu žádného. Ale takový ten otec, co by opravdu otcem byl. Myslím, že kdyby jsi se zeptal konkrétněji, tam to není o pocitu, že chyběl ten konkrétní ( co se nestaral, nezajímal nebo chlastal, nebo křičel, bil děti atd…), jako spíš, že chyběl milujíc rodič, co by se zajímal a staral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.5.24 14:12

To není jen z jejího rozvodu. To je i o tom že o ní normální chlap nezakopne. Ale s jejím chováním a vzhledem se není čemu divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2905
24.5.24 14:18
@Pavlas1234 píše: Více

Ale no tak… Nepredpokladam, ze ji znas osobne. A i kdyby…
Ja pro jeji nazory pochopeni nemam. Osobne ji v otazce „pece o deti“ povazuju za neobjektivni, manipulativni atp.
Ale tahat do toho tohle je nedustojne a ubohe. A ke vsemu to nahrava jejimu „boji proti chlapum“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
24.5.24 20:52

@Aglája75

Přeji, ať je ti brzo lépe, musíš být hrozně nešťastná. :kytka: Je mi líto nešťastných a zapšklých lidí, tak snad to brzy přejde.
Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna