Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Maminky. 5.6 semi narodil syn Matyasek. Porod byl velmi rychli, behem hodiny a trinacti minut uplne sevsim bylo povsem, proste ukázkový porod. Ted tu sedim, Koukam nato stvorenicko a uplne semi zaclo styskat po brisku, klidne bych sla dotoho znova. Jak jste natom vy ![]()
Po prvním se mi také stýskalo. Po druhým už břicho nechci ani vidět. ![]()
Jo, porpvý jsem brobulela celý 6nedělí, že už nemám bříško(šel o 3 týdny dřív, tak mám pocit, že jsem se na to nemohla psychicky připravit),po těhulích jsem „závistivě“ koukala skoro hned po porodu
.podruhý už jsem to brala celkem v pohodě, po břuše se mi začalo stýskat až skoro po 2 letech..potřetí doufám, že se mi po tom nezasteskne nejmíň 5 let ![]()
Já rodila 30. května a nestýská se mi, je to moje druhý, děti jsou chvíli po sobě (za posledního dva a půl roku jsem byla rok a půl těhotná). Ale je mi jasný, že dřív nebo později se mi zase zasteskne a budu chtít třetí. ![]()
Jsem tehotnapodeuhy a naposledy. Porod jsemnela dlouhy a bolestivy proto he tohle naposledy. Navic mam poradny bricho a neco udelat je fakt zatez, do toho syn a stehovani, me se styzskat nebude ![]()
Taky se mi styskalo, časem to přešlo. Znovu do toho už nejdu, děti mám 3, už stačilo ![]()
@ivana-domca píše:
Taky se mi styskalo, časem to přešlo. Znovu do toho už nejdu, děti mám 3, už stačilo
Take mam treti a staci. ![]()
Jo a po prvním porodu se mi při pohledu na těhotnou dělalo smutno hlavně proto, že ona byla ještě paní svého času, kdežto já už ne. Po druhém už mi to ani nepřijde, spíš jsem si v duchu říkala, že já už to mám za sebou, zatímco ji to teprve čeká.
@slavuska1 píše:Taky bych porad jen bulela a to uplne zevseho.
Jo, porpvý jsem brobulela celý 6nedělí, že už nemám bříško(šel o 3 týdny dřív, tak mám pocit, že jsem se na to nemohla psychicky připravit),po těhulích jsem „závistivě“ koukala skoro hned po porodu.podruhý už jsem to brala celkem v pohodě, po břuše se mi začalo stýskat až skoro po 2 letech..potřetí doufám, že se mi po tom nezasteskne nejmíň 5 let
Az z detma si clovek uvedomuje, jak ten zivot utika a ze utika rychle.
Chichi, uplne stejne
styska se mi po brisku hlavne ve chvilich, kdy brisko boli prcka a je k neutiseni…
@Veronikax já se těším, až pupík shodím a budu se moct normálně pohybovat atd
a těším se na mimino ![]()
@Veronikax píše:
Taky bych porad jen bulela a to uplne zevseho.
to je jen poporodní splín, přejde, neboj. a třeba za pár měsíců bude bříško zpátky
jo, a gratuluju k Matyáškovi
taky mám jednoho doma, akorát už je to 2,5 letej raubíř ![]()
@Veronikax taky se mi styskalo a jeste porad obcas styska.. a desne to vsechno leti..achjo ani jsem si poradne neuzila ten porod, maleho kdyz byl uplne malilickate miminecko… ted uz je znej poradnej rostak, ktereho nadevse miluju a neustale se nad nim rozplivam jak je sladouckej, ale casto koukam na fotky od porodu do ted a je neuveritelny, jak moc se menil, co vse za ten jeden rok dokazal, neuveritelny ze byl vůbec tak strasne malinkej a ja uz si na to pomalu ani nevzpominam, jako jake to bylo…
chce se mi u tech fotek vzdycky brecet
vratila bych to nejradši zpet aspon na chvilku…tak nejak si to sem tam trosku pripomenout.. ![]()