Krvácení jasně červenou krví na konci šestinedělí

559
15.6.14 14:30

Krvácení jasně červenou krví na konci šestinedělí

Holky, mám teď poslední týden šestinedělí. Celou dobu ze mě šly drobet očistky, ale posledních 5 dní krvácím jasně červenou krví a občas ze mě vyjdou i kousky sražené krve. Je to normální? Přijde mi to divné, když už by to mělo ustávat a místo toho je to čím dál tím víc intenzivní. Je to skoro jako při menstruaci a i mi občas drobet bolí v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
15.6.14 14:33

A není to menstruace? Jsou ženy, které v šestinedělí otěhotní, to znamená, že musely mít ovulaci, kdyby neotěhotněly, tak by pak taky krvácely. Zajdi ale zítra k doktorce, ať na tebe koukne, jestli není něco v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
15.6.14 14:34

Také jsem to tak měla. Dr řekl, že to normální nebylo, udělal kontrolní utz, nic nenašel tak konstatoval, že to byla menzes. Každopádně tak pak další skoro rok a půl nepřišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
15.6.14 14:39

Měla jsem to podobné u prvního, 4týdny očistky, pak dokonce 2týdny nic a po prohlídce po 6nedělí jsem zas další 2 týdny krvácela. Byla jsem v pořádku, Dr dělal utz..a MS mi přišla až 11m po porodu a pak byla pravidelně. Po druhém porodu v podstatě to samý, ale ne 8týdnů, ale 10. žádný problém to nebyl. Ale mám dělohu obrácenou dozadu, tak je možné že tam něco zůstalo jakoby v rohu, a chvíli trvalo než se to odloučilo pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.6.14 14:53

No já právě myslím ze MS to není, když to mam už od 5.tydne šestinedělí a jeste kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
15.6.14 15:01
@janina022 píše:
No já právě myslím ze MS to není, když to mam už od 5.tydne šestinedělí a jeste kojím…

taky jsem kojila. To nic neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
15.6.14 16:57

@janina022 ja to mela uplne stejne a byla to menstruace ;-) plne sem kojila ;-) po druhem porodu zase to stejne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
15.6.14 16:58

Ja jsem dostala MS 5 týdnu po porodu, a to jsem kojila témeř nonstop, jo a mám tu ms potvrzenou doktorkou, takže radím zajít tam mi ti težko řeknem co to je

• Citovat
  • Upravit
69235
15.6.14 17:01

Já dostala první menstruaci pátý týden od porodu, plně jsem kojila obě děti a u obou stejně a menstruovala jsem pravidelně co 28 dnů i přes celé kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
30.7.22 14:25

Ahojky obnovují téma. Mám podobný problém jako zakladatelka, akorát že jsem začala krvácet 4 týden po porodu. Ocistky už jsem neměla. Teď krvácím už týden a nevypadá to že by to mělo konce, je to pořád jasně červená krev. Když jsem měla ms před porodem tak jsem krvácela max 5 dní. Příští týden raději zajdu na gyndu, jen mě zajímá jestli jste se s tím některá nesetkala? Už mě to docela štve :? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
30.7.22 14:34

Měla jsem to stejné, očistky zdánlivě skončily a pak se objevilo toto. Myslela jsem, že první MS, ale tu jsem nakonec nedostala ani rok po porodu 😀. Na gyndě mi řekl, že prostě zbytek očistek, občas to tak je. Já krvácela dva týdny, třetí jen špinění a konec. A pak asi 5. týden najednou znovu, je to normální, stále se čistíte :)
No a kdyby to byla MS, je úplně jedno, jakou jste ji mívala před porodem. Trvá to, než se hormony srovnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 14:47
@Janičcka92 píše:
Ahojky obnovují téma. Mám podobný problém jako zakladatelka, akorát že jsem začala krvácet 4 týden po porodu. Ocistky už jsem neměla. Teď krvácím už týden a nevypadá to že by to mělo konce, je to pořád jasně červená krev. Když jsem měla ms před porodem tak jsem krvácela max 5 dní. Příští týden raději zajdu na gyndu, jen mě zajímá jestli jste se s tím některá nesetkala? Už mě to docela štve :? Děkuji

Mela jsem to stejne, volala jsem na gyndu a tam mi doporucili zajet na gyn ambulanci, kde jsem rodila. Udeĺali mi utz a bylo to kvuli zbytku placenty, takze jsem musela v nasledujicich dnech na revizi.

• Citovat
  • Upravit
1088
30.7.22 15:14
@Anonymní píše:
Mela jsem to stejne, volala jsem na gyndu a tam mi doporucili zajet na gyn ambulanci, kde jsem rodila. Udeĺali mi utz a bylo to kvuli zbytku placenty, takze jsem musela v nasledujicich dnech na revizi.

A měla jste nějaké bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.7.22 12:10

Mně odcházely očistky po druhém porodu cca tři týdny. Pak jsem několik dní již jen lehce špinila a následně jsem zase asi týden krvácela. Myslela jsem, že již dorazila ms, ale nedorazila. Bylo to stále prostě krvácení v rámci šestinedělí. Na kontrole po konci šestinedělí bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
31.7.22 13:23

@Fett děkuji, vypadá, že to mám asi stejně. Jen mě to trochu vyděsilo, protože po prvním porodu jsem byla za 4 týdny už úplně v pohodě. Tak člověk asi čeká že to bude stejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí