Plánovaný císař porodnice Kadaň

16
11.6.14 11:42

Plánovaný císař porodnice Kadaň

Ahoj, mám dotaz na Vás, co letos měly plánovaného císaře v kadaňské porodnici. Co se děje v den nástupu, mám nastoupit už v 8 ráno, jak pak probíhá samotná sekce, kde může být manžel, jak dlouho se leží na JIPu a kdy Vám dali mimčo, atd. Pak mě ještě zajímá, jestli si lze dopředu zamluvit nadstandard?
Moc díky za jakékoli odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1531
11.6.14 11:55

Ahojky, ja nemela planovaneho cisare, ale akutni pro nepostupujici porod. Jak to probiha pred nevim. Porodila jsem v 17:36 v nedeli, maleho mi ukazali asi po dvou hodinach, cele pondeli na pooperacnim, pritel za mnou smel asi na hodku, pro prcka si dosel.ten den mi vyndali cevku, musela jsem se postavit. v utery jsem sla na pokoj, nadsrandart jsem si domluvila pri nastupu, pokud je volny neni problem. dopredu to asi nejde…to bohuzel nevim…asi jsem ti moc neporadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.14 17:14

@nunik ale jo, jsem ráda za každé info. Takže od úterý jsi měla mimčo u sebe na stálo? A jinak jsi byla spokojená? Já už jsem v Kadani jednou rodila, ale přirozeně. Sice mě to nechali dost vytrpět, ale jinak jsem tam byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
11.6.14 17:39

@rimnacka co se týče personálu, tak všechno bylo uplně super, chovali se skvěle, sice mě nechali strašně dlouho trpět, 32 hodin, ale dalo se to, snažili se mi pomoct oblbovákama…nevim, proč to nevzdali dřív :lol: jojo, malýho jsem měla u sebe od úterka, ale kdybych nebyla v pohodě a neviděli, že jsem opravdu pohyblivá, tak by mi ho nedali, snažila jsem se furt vstávat a chodit po pokoji, nechtěla jsem injekce proti bolesti, chtěla jsem mít Adama u sebe co nejrychleji :lol:…jinak jsem tam byla po zákroku 6 dní, to je minimum pro vyndání stehů, vím, že v jiných porodnicích pouští po císaři dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.6.14 19:53

@nunik no právě, že ta Kadaň je hodně na přirozený porody, ale jinak je to tam opravdu fajn. Taky bych ho právě chtěla mít co nejdřív u sebe, tak snad bude vše o. k. Jo, to mi řekli, že je to na 5-6 dní, což je tedy dost, ale dá se to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí