Sraženina po porodu a injekce

447
9.6.14 13:05

srazenina po porodu a inekce

Ahoj holky. Porad jsme v nemocnici, malej ma zloutenku a me se nejak pomaleji stahuje deloha. Tak jsem byla na ttuz, kde mi rekla dr ze tam mam mensi srazeninu a zemi da inekci. Holky, mela jste to take nektera? Ja mam strach aby bylo vse ok. Po porodu byla pry Placenta v poradku, tak snad to bude jen ta srazenina. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
9.6.14 13:11

Já ji dostala v pátek a byla k prdu, ve středu jdu pod narkozu,

• Citovat
  • Upravit
447
9.6.14 13:14
@ncc1701 píše:
Já ji dostala v pátek a byla k prdu, ve středu jdu pod narkozu,

Jako zeta srazenina, se ne pustit? No tak toje mazec, tose mam asi naco tesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.6.14 13:17

Já týden po porodu horečky, nesrazitelný, na utz malý cuceček, antibiotika a injekce zabraly, takže jsem na revizi nemusela.. Placentu taky kontrolovali pečlivě - byl tam medik a ještě ho na to upozorňovala. Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.6.14 13:21
@Veronikax píše:
Jako zeta srazenina, se ne pustit? No tak toje mazec, tose mam asi naco tesit.

Neví pořádně, co to je, ale od pátku se nic nezměnilo. Mám z toho radost, dvouletý dítě ještě někdo pohlida, ale od mimina dávají všichni ruce pryč, nevim, kam s ním. :-D

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
9.6.14 13:23

@ncc1701 no a ptala si se, zda tě hospitalizují i s ní? Dělá se to běžně, záleží samozřejmě na nemocnici, ale neměl by to být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.6.14 13:28
@Sibyla0 píše:
Já týden po porodu horečky, nesrazitelný, na utz malý cuceček, antibiotika a injekce zabraly, takže jsem na revizi nemusela.. Placentu taky kontrolovali pečlivě - byl tam medik a ještě ho na to upozorňovala. Tak držím palce.

Dekuji moc, me dotoho jeste boli siti. Prsa mam jak mlikarnu, no des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
9.6.14 13:46

Dostalala jsem jich tak deset, nic moc to nezabralo. Hned doma mi došlo proč. V porodnici kde se jen leží sedí a popochází to nešlo. Ale doma jsem začala fungovat a hýbat se a hned šly ty zbytky ven, takže injekce byli nahouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
9.6.14 13:58

Já byla na revizi a ještě ten den jsem šla domů. syna hlídal manžel se setrou. Zůstalo mi toho v děloze docela dost, ale zjistilo se to až na kontroly po šestindělí. Pořád jsem špinila, ale byla jsem bez teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.6.14 14:27
@Sibyla0 píše:
@ncc1701 no a ptala si se, zda tě hospitalizují i s ní? Dělá se to běžně, záleží samozřejmě na nemocnici, ale neměl by to být problém.

Budu tam volat, ještě jsem se ptala sestry, zda existuje nějaký řešení, když neseženu pro mimino hlídání. Řekla mi akorát, že mě leda přeobjedná na jindy. Až doma mi docvaklo, že o dvě patra výš je novorozenecké, kam si ho mohou vzít taky.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
9.6.14 14:29

@ncc1701 hele nenech se odbýt, už jsem o tomhle tématu diskutovala, sama jsem to hledala, když mi to hrozilo a je to vcelku běžné. Před operací odstříkáš, budeš jí krmit tím a po operaci kvůli laktaci taky budeš odstříkávat, ale budeš to vylévat a pak zase začneš kojit. Pokud nekojíš, budeš prostě krmit UM, ale novorozenec patří k matce, to už se ví i v našich nemocnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí