Suchá, loupavá kůže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
26.9.18 22:32
@Medvidek1998 píše:
cremor holt a Leniens a podobne kremy vyrabi nejaka ceska firma docela levne, tuba asi za 20 Kc, mazala se s tim i Adina Mandlova, je nejaka mala tovarnicka v Karline, s tradici a vyrobou nekdy od Rakouska Uherska snad, maji i web, dalo se to vyzvednout osobne zadarmo nekde v Karline v te jejich tovarne, nebo poslat postou asi za 100kc balik.
Mne to nepomohlo, je to moc mastne, ale verim ze nekomu to pomuze. Rozhodne je to levne, Leniens velka tuba asi 100 nebo 200ml za asi 20Kc

Koukam ze to nebyla reakce na me, ale na starej dotaz, no nevadi, i tak mrknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
26.9.18 22:34

@Azeretereza omezila bych sprchovani na co nejkratsi dobu. Vyradila ty chemicke sprchace a poridila max Weledu.

Oleje se musi mazat jen na mokrou pokozku, to vis? Jinak vysusuji.

Mokre telo bych promazala bambuckym maslem, treba Purity Vision z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
26.9.18 22:35

A zvysila pitny rezim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.9.18 22:39
@kilčo píše:
1. zkus omezit denodenní sprchování - vysychá při tom kůže
2. obyč. mastná Indulona na ruce - modrá.
3. nepoužívat při sprchování žádné chem.srajdy typu gelů atp.,zkus opravdu jen obyč.vodu,úplně to stačíMě takhle začala šupinatět kůže od loktu ke dlani zespodu a pouze na jedné ruce občas. A poprvé se to objevilo v letadle, když jsme letěli ze španělska od moře. Jsem si myslela, že se mi snad nějak sypou moc lupy z vlasů a pak jsem na to přišla, dělalo to kolem mně binec, jak kdyby se ze mně fakt sypaly piliny. Pak se mi to stalo ještě jednou při jízdě autem, tak jsem opět namazala modrou indulonou a zmizelo to.Taky nechápu, kde se to tak najednou vzalo, nemám jinak suchou kůži a plet mám smíšenou.

Ja to mam prave taky jako lupy, kdyz to podrbu tak to lita, na nohach se mi i pri sebemensim poskrabani delaji ty bily cary od nehtu. Potrebuju to nejak hydratovat, ta indulona by mohla bejt fajn, zkusim to. Jeste mi driv pomahal olivac, pouzivala jsem ho do solarka jako opalovaci krem, a mela jsem potom krasnou kuzi, jenze pak clovek smrdi jak uzenka a matlat se tim jako dennim kremem to asi uplne ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.9.18 22:41
@blumen píše:
@Azeretereza omezila bych sprchovani na co nejkratsi dobu. Vyradila ty chemicke sprchace a poridila max Weledu.Oleje se musi mazat jen na mokrou pokozku, to vis? Jinak vysusuji.
Mokre telo bych promazala bambuckym maslem, treba Purity Vision z DM.

Tak jsme asi doma, pokud je to tak, tak jsem si to vypestovala tam, protoze jsem si davala opalovaci olej hned zrana na uplne vysusenou kuzi :think: To jsem nevedela.

Weledu taky maji v DM nebo treba v Rossmannu? Nebo pres internet? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
26.9.18 22:45

@Azeretereza asi ano :) no maji ho jen v DM. Ale fakt mazat na mokrou pokozku, ona tim i uschne, pak se ani neutiram. Ale bacha masti to obleceni, ale pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
26.9.18 22:46

@Azeretereza a ano, Welede je i v DM i Rosmannu, aspon v DE, kde ziju :)

Predtim jsem reagovala omylem na to bambucke, tak proto dve reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
26.9.18 22:53
@blumen píše:
@Azeretereza a ano, Welede je i v DM i Rosmannu, aspon v DE, kde ziju :)Predtim jsem reagovala omylem na to bambucke, tak proto dve reakce :)

Dobros, mrknu na to. Chtela bych prave neco, co nemasti obleceni, ale obavam se, ze neco pouzitelnyho a hlavne funkcniho asi nebude. To nevadi, hlavne kdyz to pomuze. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 13:13

1)dermatolog nebo kozni odbornik

1. misto chemie na myti obycejne mydlo
  2. mazat obycejnou modrou indulonou,jak píše uživatelka nade mnou
  3. v Rossmannu za par korun maji emulzi po opalovani,jejich vlastni znacka,nevim z hlavy nazev,oni ti poradi,zvlhcuje

5)neuzivej nic na olejove bazi,ani veleslavny kokosovy olej,v konecnem vysledku olejove pripravky vysusuji,jsou ted v mode,oleje vseho druhu,ale je to blbost (jsem z oboru mediciny,anonym davam proto,ze jsem to sem jednou napsala a pak mi chodily otazky uzivatelek,ktere jsem nestihala odepisovat :-))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.18 13:16

P.S.Bambucke maslo ne, nic typu masla a oleje,a urcite zajit na kozni.

• Citovat
  • Upravit
9
7.1.19 08:38

Holky mě na všechno hrozně moc pomáhá arganový olej, je to teda úplně univerzální.. Dokonce jsem si doma poškrábala dveře a natřela je olejem a vůbec nevím, kde ten škrábanec byl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.4.21 20:19

Já začala používat kosmetiku, která obsahuje ureu a neuvěřitelně se mi to potom zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.21 22:01

@Ditta11 A jakou? To máš něco z lékárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.21 19:38

@drobek.alca Je to tahle mají ji v lékárnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.21 23:23

@Ditta11 Super, moc díky za odpověď.

• načítám...