Atopický ekzém a bio lampa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13142
4.7.11 18:24

Atopický ekzém a bio lampa

Prosím nepoužíváte někdo bio lampu na atopický ekzém u dětí? Budu ráda za veškeré informace, jestli to má nějáký účinek, která lampa je nejvhodnější adt…Dívala jsem se na internet na ceny a levná záležitost to zrovna není.
Děkuji :kytka:

Příspěvek upraven 22.08.14 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5361
4.7.11 21:06
kometa32 píše:
Prosím nepoužíváte někdo bio lampu na atopický exém u dětí? Budu ráda za veškeré informace, jestli to má nějáký účinek, která lampa je nejvhodnější adt. …Dívala jsem se na internet na ceny a levná záležitost to zrovna není.
Děkuji :kytka:

Tak já sice nepoužívám lampu na atopický ekzém, ale babičce na bércové vředy a někdo to má celý život a já pomocí biolampy a gelů, jí to za cca 2-3 měsíce vyléčím do úplného zahojení. Takže učinné tyto lampy opravdu jsou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.7.11 21:17

mě by to zajímalo taky.. bojujeme s exémem od mala! a ne a ne! a teď po pubertě je to ještě horší… nemůžeme vysledovat co by jí mohlo v potravě vadit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.7.11 14:41

No právě, malý trpí na exém taky od mala, ale teď se mu to rapidně zhoršilo…a tak moje známá mi poradila že na exém je dobrá ta lampa, ale sama ji nemá. Tak jsem myslela, že alespoň někdo tady bude mít s tím zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.7.11 14:43
Macík74 píše:
mě by to zajímalo taky.. bojujeme s exémem od mala! a ne a ne! a teď po pubertě je to ještě horší… nemůžeme vysledovat co by jí mohlo v potravě vadit.. :think:

Nám k tomu zhoršení pomohly asi čerstvé jahody :cert:
Dělají mu zle, byl u dědy a zhřešil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.7.11 20:25

noo vidíš ty měla dcera taky a pak dala asi tři meruŇky.. a bylo hotovo! my se s tím táhneme už 18 let! a ne a ne a ne! slibujou že po pubertě by se to mohlo zlepšit a prd! je to ještě horší. letos byla u moře s mořským koníkem, a přijela taky s exémem… no je to bída…
snad to zahojíme..
a vidím, že s lampou nikdo zkušenosti nemá to je škoda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.7.11 20:46

No nestraš, meruňky měl taky!!!
No ta lampa není levní záležitost, na internetu jsem ji našla od 6.500 výš…anebo špatně hledám.
Až budu mít možnost poptám se ve zdravotnických potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenule.73
7.7.11 16:00

ahoj,
mám v okolí hodně zkušeností s vzléčeným AE. Pomohlo důkladné vyčištění těla a doplnění výživy o zelené potraviny.

• Citovat
  • Upravit
13142
7.7.11 19:37

lenule.73 - díky za příspěvek.
Co máš na mysli to důkladné vyčištění těla? A zelené potraviny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.7.11 20:41

ahoj take na to to trpim od mala. v dospelosti se to moc nezlepsilo…je to fakt neprijemne
ted si hodne hlidam jidlo (napr. rajcata, papriky…no je toho hodne) zkuste to vysledovat kdy prichazi zhorseni, zejmena svedeni
a hooodne, staale promazavat. perfektno je mast z lekarny A-derma, Exomega (pekelne drahe ale hodne ucinne)
s tou lampou zkusennosti nemam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.7.11 08:19

No jo, když my jsme vyzkoušeli hodně mastiček a zatím nenarazili na tu správnou…Ale takové drahé z lékárny jsem nekoupila to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.7.11 09:56

ahoj, tak to vyzkousejte…delaji i mydlo a prisadu do koupele - uvidis ze se kuzi ulevi…hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
8.7.11 10:29

hele já zkusím ještě jít do chlorely a ječmene! to asi myslela ta Lenule..
užívá jí sestra na jiné obtíže, ale spokojenost! mělo by to detoxikovat organismus a vyčistit ho opravdu od všech potíží…
ta kůra teda stojí na tři měsíce asi 2000 kč… ale zkusím to! Dceři je už 18 let a plácáme se v tom od mala! nezabírá fakt nic moc! zhoršení po potravinách nepozorujeme.. dr. dělala i nějaké testy z krve na alergii na mléko, apod. a to nemá nic…
zhoršení přichází v deštivých dnech…
včera jsem koupila sezamový olej nahřeju ho v aroma lampičce a promasírovávám a promašťuju jí kůži.. tak snad to taky zabere.. dnes to nemá aspoŃ tak červené… tak snad to zabere..
sakra holka se chce už líbit a je olezlá exémem! ach jo! má celý krk, dekolt, ruce…
na nohách nic! furt přemýšlím proč je osypaná zrovna tady… a co to může způsobovat!
nádobí nemyje! nevytírá… to jí dělat nenechám… tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.7.11 10:36

vydrzte je to beh na dlouhou trat a myslim ze nikdy zcela OK nebude (promin, nechci strasit ) jde o to to dostat do klidove faze a udrzovat…hlavne musite stale a stale prmastovat. Ta masticku jak jsem psala je s pridavkem ovsa a stoji okolo CZK 600,– (400ml) - zkuste si rist v lekarne alespon o vzorek a vyzkousejte
ZE SE OPAKUJI-TO PROMASTOVANI JE MOC DULEZITE
PS domaci prace vcetne vareni delam uz dlouha leta pouze v rukavicich apouzivam sensitivni prostredky, vyborne jsou vyrobky Frosh, jo a take veskere prani davam na dvojite machani a zehlim… :-)
jinak doprucuje Centrum profesora Novotneho v Praze, mrknete na web…
zkuste take omezit pouzivani kortikojdu, ty to sice kratkodobe zlepsi ale dlouhodobe kuzi oslabuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva@beswald.cz
10.7.11 23:03

začínáme s biolampou

Ahoj. Týden svítím dceru /8. měs./ biolampou. Začal jí ekzém a tak jsem si ji půjčila od našich. V brožuře píší, že by měly být změny znát po 30 aplikacích. Svítím dvakrát denně 10 minut - postižené místo (takže břicho 10 min, záda 10 min, nožičky 10 minut) - ale chtělo by to skoro víc. Nicméně… Ekzém se přestal zhoršovat, na zádíčkách se to trochu lepší - řekla bych že se to zjemňuje, nicméně také promašťuji jako vzteklá, takže zatím nemohu říci, jaká léčba pomáhá. Lampám věřím, podle toho co uvádí, by měly být kožní problémy zrovna tím, pro co se ideálně hodí. Nicméně je to časově náročné a udržet pod tím batole není sranda :-) ale jde to, malá leze a já ji u toho svítm na záda :-) můžu dát vědět za nějakou dobu, jak se to vyvíjí, chcete - li.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek