Suchá plena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1709
20.9.10 10:14

Tak já Terezku už asi 2 měsíce v noci když se vzbudí vůbec nepřebaluju,protože je suchá,ale za to ráno a dopoledne přebaluju snad každou hodinu. Odpoledne už zase čůrá normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.9.10 10:19

Mě se často stávalo, že o půlno ci byla plena suchá. Jednou jsem zpanikařila, když byla suchá ještě ve 4 ráno. volala jsem na pohotovost, tam radili vyčkat. V té době (6 týdnů) kluk spal až do té 4. bez probuzení, já přebalovala před kojením, tedy ihned po probuzení. nestihl se vyčurat. už mám vyzkoušeno, že v hlubokém spánku opravdu nečurá. vyčurá se až po chvilce, nebo až po tom kojení. také jsem zjistila, že jak už byl večer unavený a přetažený, tak při kojení večer už tolik netáhl a vypil málo.
Pokud by nečural ani ráno, volala bych dokrorce.

• Citovat
  • Upravit
20.9.10 12:21

no tak už jsem přebalila a byla počuraná…tak asi tak v noci nečůrá no :nevim: ulevilo se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.1.14 10:08

Ahoj,
dovolím si obnovit diskuzi.
Malá (18 měsíců) je nastydlá, má velkou rýmu, kašel a spinká o hodně víc než normálně. V noci jsem jí vždycky musela přebalit, páč plena je nacucaná jako blázen. Ale teď, když je marod (pije dost - i o něco víc než když je zdravá, ale moc nemá chuť k jídlu) má plenu v 7 ráno suchou! Ale totálně. Tak mám obavy, že když za 12 hodin nic nevyčůrá, je něco špatně… Už je to tak 4. den, mám to začít řešit? Nemůže být dehydrovaná? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.1.14 10:14

A má horečku/teplotu? Já ti nevím, je možné, že má nastydlý močák, ale tak s jistotou to tvrdit nemůžu. Moje malá v noci nečůrá, čůrá až při prvním probuzení a ani když se kojila i v noci, tak žádný velký nacucaný plíny nebyly. Ale když se to takhle změnilo až teď tak nevím, nevím :nevim: Moje nečůrala nikdy, nevím ale zda se to může změnit ze dne na den. I když asi jo, taky čůrala co deset minut a další den si začala říkat a vydrží i hodiny. To jsem pomohla, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.1.14 16:13

:-) ale jo, pomohla. Aspoň vím, že to může být ze dne na den. Mamka mi řikala, ať to neřešim (pokud bude čůrat normálně přes den), že to prostě v noci vydržela jak spala tvrdě.
Teplotu nemá, jen ta rýma, kašel a únava.
Tak uvidím, každopádně děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
24.1.14 11:18

Co bavlnene plinky?

• Citovat
  • Upravit
114
24.1.14 19:43

To neřeší problém se suchou plínkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.1.15 14:30

Prosím máte někdo zkušenost, že by novorozenec nečůral přes den? Malému je 12dnů, ráno kolem desátý jsme byli u doktora tam se vyčůral a od té doby nic:-( mezitím jedl jednou. Teď ji znovu. Je na um. Celou dobu spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
13.1.15 14:43

@smudlik.esta Já bych počkala co bude až se ted nají. Kolik toho vypije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.1.15 15:04

Už cural. Vypije tech 90ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
13.1.15 17:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
13.1.15 18:09

@jayjayka já zbytečně plašila. ale ráno jsme byli u dr a malý za týden přibral jenom 50g, tak se bojím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
13.1.15 23:45

@smudlik.esta Prvni, vid? A je nejaky spatny, pohubly? Dr se nelibi? Treba by rad vic mlika :) muj druhorozeny ten toho vypil 3× vic nez normalni deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
14.1.15 18:03

@jayjayka právě že druhý :-D:-D doktorka říkala, že je pěknej. Za týden jdem znova na vážení. Tak uvidíme. Je na um, vypije sotva 85ml. Mě spíš přijde, že roste do délky. Měla jsem si ji říct ať ho změří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze