Suchá plena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
16.1.15 14:46

@smudlik.esta Tak vidíš, tak se není čeho bát. Jo my matky bysme chtěly aby jedly, pily a čuraly po každým jídlem :mrgreen:
Já mám taky hubený dlouhány. U dcery mě to nepřekvapuje, ta skoro nic nepojí :cert: Syn to je zas čertisko co se nezastaví, takže to všechno vylozí :) Je problém pak na ně kupovat oblečení. Jak je to dlouhý akorát tak je to strašně široký v pase :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
16.1.15 18:26

@jayjayka tak to moje dvouleta má skoro 15kg. To je jedlík. Ale je porad v pohybu, takže si říkám, že to výběha. Teď jsem byla 4dny v porodnici a nejedla vůbec. Až jsem se o ní bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
17.1.15 22:43

@smudlik.esta Asi ji bylo smutno, šmoulince malé. Moje kočka má 2,5 roku a 13 kg. A to i s oblečením :mrgreen: Ona měla jako miminko problémy a má malej žaludek, takže jí tak nějak všelijak, jenom ne normálně :cert: Sem ráda, že do ní dostanu aspoň něco. Když sem byla v porodnici tak jedli s manželem vajíčka :lol: - na to on je exptert a malá je miluje.
Když sem pak byla podruhé v nemocnici se synem tak to měla k obědu třeba jogurt a křupky :roll: :D No tatínek nestíhal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze