Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky píšu kvůli mým suchým vlasům dočetla jsem se někde o zábalu s olejem a chtěla bych to zkusit. můžu si to dat na celou noc a nevypadají mi vlasy? a pomáhá to? Máte s tím některá zkušenosti?
děkuju za každou odpověď nebo radu ![]()
Davam si na noc na vlasy olej urceny primo pro vlasy, mam jich nekolik znacek. Jen na konecky nebo suche casti, nikdy ne k hlave. Na polstar rucni, rano umyt. Skvela regenerace.
@SanyBeiko ja mam teda mastici se u hlavy a sussi v delkach a pomaha mi kokosak
vlasy jsou pak takove uhlazenejsi a pokozka zklidnenejsi a u hlavy se tolik nemasti chvili
ale v delkach nejsou pak tak rozlitane a krepate
ale hezky poddajne a hebke
a obcas do konecku dam Mythic oil, na celou hlavu sem nedavala ![]()
Když jenze ty už jen tak zničené a tak strašně suché že když se umeju tak za 4 min. už jsou suchý úplně se mi Lámou já už ani nevěřím tomu že to dokážu zachránit jsem z toho nešťastná ![]()
Zkus ten kokosovy olej nebo i jiny, vlasy ti nevypadaji
ale s hodne znicenejma vladama bych sla mozna ke kadernici do nejakyho poradnyho salonu na ozdraveni…k odbornikum…jak se ti tak vysusili? Nejakym barvenim nebo?
@Kukacka123 barvením ano v létě jsem šla na od barvení a tím jsem si to celý úplně pokazilo
@SanyBeiko to znam…mela jsem ombre…dobu dobry, pouzivala jsem ruzny sera a olejicky, ale bohuzel se to zaclo tak strasne lamat, ze jsem to nechala ustrihnout cely…a to jsem si rikala, jak je to bezudrzbovy uces, kdyz neni videt odrost
asi bych zkusila nejakeho odbornika, pokud se to hodne lame
ale nejakym olejem asi nic nepokazis…mne se osvedcil ten kokosak no…
@Kukacka123 Jo Nejhorší je že žije v Německu a tady kadeřnice je strašně drahá takže nevím no zkusím to nějak s těma olejema ale říkám že jsem z toho už úplně nešťastná vypadá to strašně hlavně namočím si hlavu a za 2 min. jako kdybych si vůbec nenamočila nemusím si ani fénovat vlasy protože mi to uschne hrozně rychle tím jak je to vysušené ![]()
@SanyBeiko no, tak to je komplikace, to chapu…zkuste ty oleje, ale mozna nezbydey nez k ty kadernici jit no…preju, aby pomohly ty oleje nebo nejaky masky ![]()
@SanyBeiko
https://m.alza.cz/…d5146632.htm?…al-professionnel_m_9062907_1o2_KSVL3341&gclid=EAIaIQobChMIhq6W44jU1wIVx6gYCh1LJwofEAQYAiABEgKnefD_BwE
Tenhle olej mám kupovany přímo od me kadernice. Používám už asi třetím rokem a nemůžu si vynachvalit. Vetřu si ho do vlasů, ne k hlavě, po každém umytí, uz se neoplachuje. Vlasy jsou lesklé, vyzivene. Zkus to.
…Mě teda žádný olej nepomohl, odbarvuju už dlouho a přiznám se, jsem spokojená raději se suchýma vlasama než když se mastí a jsou splihlé
nedávno mi dal kadeřník jen barvu a sestříhal a fakt jsem do týdne dělala melír, bo se mi ty zdravé vlasy nelíbily ![]()
Trochu pomohl olejík z Avonu a od Syossu, ale třeba od jiných značek to byly vyhozené peníze. Podle mě ani celonoční zábaly nepomůžou, kde už je „díra“(nalomený ztenčený vlas)tak to olej nevyplní.
Kondicionery nepoužívám, jen masky a taky žádný zázrak. Některé strašné a dobrá byla opravdu jen od Lˇorealu cca za 500kč.
Jak jsem měla kratší vlay na ramena, tak jsem do konečků vtírala tvarovací gumu od Swarzkopf a ta udělala konečky pružné, takže nebyly suché ani mastné.
Diskuzi jsem projela, ale přece jen oživuji, třeba se někdo ještě přidá s něčím jiným.
Mám, řekla bych, zdravé vlasy. Nikdy nebarvené. Myju jednou tak za 4 dny a fénuju je jen výjimečně. Ale jsou sušší. Celá jsem vysušená
A co je na pohled škaredé, jsou konečky. I když jsou vlasy pravidelně stříhané.
Poradí někdo něco přírodního na ty konečky? Kokosový olej jsem doma měla za jiným účelem a kdoví jak mě nenadchl.
Děkuji všem.
@Aries6 píše:
Diskuzi jsem projela, ale přece jen oživuji, třeba se někdo ještě přidá s něčím jiným.
Mám, řekla bych, zdravé vlasy. Nikdy nebarvené. Myju jednou tak za 4 dny a fénuju je jen výjimečně. Ale jsou sušší. Celá jsem vysušenáA co je na pohled škaredé, jsou konečky. I když jsou vlasy pravidelně stříhané.
Poradí někdo něco přírodního na ty konečky? Kokosový olej jsem doma měla za jiným účelem a kdoví jak mě nenadchl.
Děkuji všem.
Někde jsem slyšela, že oleje a takové slouží jen k povrchovému ošetření bez delšího účinku. Že se má vyživovat pokožka hlavy, tak bych spíše zkusila koupit nějakou vodičku a tu vmasírovat do pokožky. Zdá se mi, že o tom v nějakém videu na YouTube mluvila Beauty by Katty.