Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky mate nekdo parni zehlicku na vlasy? kadernice mi s ni delala vlasy a je super, jen stoji kolem 5000kc, ma ji nekdo? Chtela bych znat nazor, zda se fakt vyplat? Dekuji
@esmeralda44 Mám ji cca 5 měsíců a jsem moc spokojená. Chce to teda trochu cvik, je větší a musí se s ní žehlit jakoby jedním směrem, aby byly trysky dole, ale po pár žehleních jsem se to naučila a trvá mně to dokonce kratší dobu než s obyčejnou žehličkou (měla jsem úplně obyčejnou levnou, tahle je asi účinnější). Používám před žehlením přípravek s prokeratinem.
Mám delší mikádo, středně silné středně husté vlasy, trochu vlnité a dost neposlušné a ve vlhku krepatí. Po vyžehlení vydrží nekrepatět týden (dýl to nevydržím bez umytí já
).
Jinak vlasy jsou po žehlení opravdu lesklé a vypadají zdravě a nemám roztřepené konce, což jsem předtím měla, neb si vlasy i barvím, tak dostávají zabrat.
Abych nevypadala jak placená reklama, trochu bojuju s tou horkou párou za krkem a kolem uší, ale zatím jsem se asi neopařila
. No a ta cena je teda dost drsná, nadělila jsem si ji k půlkulatinám. A samozřejmě vybrala na netu nejlevnější
Kadeřník měl cenu vyšší. Snad Ti to pomůže.
@hrča dekuji,a prosim muzes mi dat odkaz, jakou sis koupila nebo aspon za kolik? jeste jednou diky, pomohla jsi mi moc pri rozhodovani ![]()
@esmeralda44 http://www.nejkrasnejsi-vlasy.cz/…mpod-20.html Jsem ráda, že Ti to pomohlo!
Mám taky Steampod a dobrý, jen teda ta práce s tou instalací a moje lenost moc nejde dohromady, takže jestli ji vyndám tak 1× za měsíc, tak je to moc. Ale jinak jsem spokojená. Jen teda my máme strašně tvrdou vodu, takže dávám destilku (oni to i doporučují) a je to prostě daleko náročnější, než s klasickou žehličkou. Ale vlasy potom jsou pěkné.
@XYZ1234 No já bez žehlení vypadám děsivě, takže žehlím po každém umytí. Taky dávám destilku.
@hrča prosim jeste jeden takovy dotaz k te zehlicce, kupujes si k tomu i ty pripravky? musi byt vylozene ty co jsou k te zehlicce nebo jakekoliv? dekuji ![]()
@esmeralda44 Jojo, koupila jsem si originál ten přípravek k žehličce. Zatím ji mám necelý půlrok, tak jsem ho ještě nespotřebovala. Ale zdá se mi dobrý, hodlám ho koupit znovu.