Suchý kašel a antibiotika Duomax

474
7.10.13 13:57

Suchý kašel a antibiotika Duomax

Ahoj, malej skoro 4 roky) mi v noci začal kašlat, má suchý dráždivý kašel, před týdnem měl rýmu, šlo mu to pěkně vysát, pak už nic nešlo a začal pokuckávat a včera odpoledne měl suchý kašel. Nejhorší je to v noci, když si lehne, začne chrápat a dýcha pusou, myslím, že má zadní rýmu. Šla jsem s ním dnes k dr. a ta nám dala antibiotika Duomax tablety,, kapky do nosu z lékárny a dithiaden na noc. Přemýšlím, zda ant jsou nutná (měl je v červnu), ani mu neudělala CRP test a hned napsala ATB, prý že má v krku červený a že bude mít něco na sliznici. Ale já si myslím, že je to zdaní rýma, dost na to trpí. Co by dělaly, nasadily by jst Atb? Moc jí v tom už nevěřím, protože mi minule pro malou dala Ospen a pak z toho byla 6 nemoc :twisted:, takže jsme je 3 dny braly zbytečně. Moc díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
7.10.13 14:35

Nejsem doktorka, ale na kašel a červený krk bez horečky (?) bych teda antibiotika nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.10.13 14:49

Právš proto já váhám, přece atb berem, když je nám fakt blbě a né na kašel, prý má červený v krku což může mít po rýmě nebo po té zadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.10.13 16:56

Nedala, bez horečky určitě ne a chtěla bych udělat crp
a možná i výtěry, když má v krku červený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.10.13 20:06

Já jsem úplně zapomněla jí o CRP říct, protože ho má nově. Pak jsem si vzpomněla doma, proč mu to vůbec neudělala a hned dala Atb. Už jí moc nevěřím a přemýšlím o změně, protože to by bylo už podruhé, že se sekne a pak děti zbytečně berou Atb. Uvidíme tuto noc, zatím kašle, občas i něco vykašle :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
7.10.13 21:12

@papopy
Jakou dg. lékařka sdělila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.10.13 21:29