Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poraďte prosím ubytovani pro takhle malé dite v období zimy. Chtěli bychom něco, co je u nějaké lanovky na boby, nemusí to být žádná samota, ale spíše ruch mesta, kde se dá dobře zabavit (restaurace, hernicky, obchody). Pak důležité, aby chata/penzion/hotel měl uvnitř nějaké vyžití, vyhrivany bazén, hernicku apod. Popřípadě taky i někde v okolí. Nejlépe u Zadova, Kvildy, ale pokud to bude splňovat výše uvede tak klidne i někde jinde.
Snad nejsem moc náročná ![]()
Dekuji ![]()
Tak podobné služby nabízí rodinný hotel peklo. Není to ale na Šumavě. Mají docela zajímavý program.
Ano, znám. To je druha alternativa, když nenajdem nic na Šumavě ![]()
Koukni na Hotel Kristian na Kubově Huti. Má pěknou hernu a bazén. A dobrou restauraci. Hned naproti je dětská sjezdovka a u ní i svah na boby. Ale obchody tam tedy nenajdeš. Ale s nějakými obchody bych nepočítala nikde na Šumavě. Na Kvildě jsou potraviny a sport. Na Zadově nic.
Ruch mesta a Sumava - to si dobre protireci
. To tak mozna splnuji nejaka Krkonosska centra. My jezdime vzdycky na Sumavu na Kvildu - daji se tam koupit aspon potraviny v krizi, na boby pro prcky fajn. Ted tam mozna nejdes i neco s wellness uz
, docela se tam stavelo - zapatrej, ale mozna je to zase dal od centralni sjezdovky, my jezdime na normalni chatu. Nasim detem - batolatum - celkem stacil k vyziti snih (ktery ale posledni roky ani tam neni zarukou).
@Lucka1111 píše: Více
Ano, ten se mi moc líbil, ale v termínu, už mají plno :/
@Hobitka píše: Více
Já na Šumavě byla jen jednou před 10 lety
, ale myslela jsem si, že to bude “pustší”, než Krkonoše
. Mala miluje dění a dokáže se dívat na lidi dlouho, proto jsem to tak nějak chtěla, ale věřím ze sníh (pokud bude) ji také vystačí. Já to tam vůbec neznám, Kvildu a Zadov chtěl muž, že se mu tam líbí. Líbí se mu i Dobrá chata, ale tam je pidi dětský koutek.
@Michaeladr1 Hele dobre misto na hory chce fakt rok dopredu, my na pristi zimu neuspeli ani rok dopredu - bylo to na dalsi rok zamluvene uz driv, nez jsme tam vubec dojeli a zjistili, ze tam chcem zase. Termin vybirat nemuzeme, deti jsou skolni.