Sunar a alergie

25
7.10.13 13:58

sunar a alergie

Zdravím, potřebuji cenné rady maminek…zdá se že mojí dvouměsíční dcerce už mlíčko nestačí ( a to dělám hory doly pro to abych měla mlíčka víc) a budu muset koupit UM a aspoň přikrmovat večer. S jakým UM bych měla začít, jaké je „nejlepší“? Já jsem alergická na mléko mám tedy dát nějak pozor ohledně malé? A UM můžu koupit a přejít na něj sama nebo po poradě s dětskou dr? Děkuji děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Ivy
7.10.13 14:02

Tak pokud máš ty alergii na mléko, nešla bych do normálního mléka, alébrž do HA mléka. Pokud je ještě nějaký vyšší spešl level, to nevím :). Já s doktorkou konzultuji lecos, tohle bych s ní asi probrala určitě - můj názor, naše doktorka je hodně přes výživu, takže tam to nebylo mlácení prázdné slámy a doporučení mléka, ze kterého má od obchoďáků vývar.

Značka bude vcelku jedno, sto miminek, sto chutí a sto různě snášených reakcí. U nás pohořel Nutrilon a Beba, osvědčil se Sunar Nutradefense HA. U jiného mimina to bude zase naopak.

• Citovat
  • Upravit
31672
7.10.13 14:16

Jakékoliv hypoalergenní mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
7.10.13 14:21

Pokud máš ty alergii na mléko tak bych byla velmi opatrná :think:
jednoznačně kup HA mléko, které má mléčnou bílkovinu více naštěpenou, ale pokud je dítě na BKM alergické nesnese ani to, ale reakce na HA mléko by nemusela být taková jako na obyčejné.
pokud ty máš alergii a mléčné výrobky nekonzumuješ pak vlastně nevíš zda děťátku BKM vadí, protože ji nedostává přes mateřské mléko, pokud ale sama mléčné konzumuješ i přes alergii a dítě je v pohodě tak by mohlo HA mléko vyhovovat. podle tvé alergie bych asi raději postupovala po konzultaci s lékařem.
hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna