Kojení a RS

4
6.10.13 14:46

kojení a rs

Ahojte,
mám dotaz, jestli jsou tu také maminky s rs, jak zvládáte kojení? Mám 4měsíčního klučinu, rs 17 let, stále kojím, ale už jsem unavená, ale kojení se nechci vzdát:).Jak dlouho jste vydržely? Dík Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
6.10.13 14:53

Ahoj, já kojím půl roku, ale nemám úplně RS, zatím jen CIS (po první atace). Cítím se dobře…
Ale to má každý jinak… Raději ale nekojené mimčo, než mamka v prů*eru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
6.10.13 15:21

Jestli ti to dělá zle tak nekoj. Mimču se nic nestane a ty si odpočineš. Já první dítě kojila 12 měsíců pak už na mě pediatrička dupla ať toho kvůli sobě nechám. A druhé 11 měsíců, rychle odstavena kvůli atace. Šla jsem na přeléčení solumedrolem do nemocnice.Ale během obou kojení jsem se cítila skvěle. Pokud jsi hodně unavená tak toho nech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.13 16:40

Já kojila přesně 5 měsíců. Pak už se mi to zase začalo zhoršovat, tahala jsem nohu, tak mi kojení v RS centru rázně zakázali. Kojila jsi už dost, musíš brát ohledy na sebe. K čemu bude mimču mateřské mléko ale nepoužitelná maminka. Když dostaneš ataku, tak s kojením bude stejně konec. Tisíce dětí MM nikdy ani neochutnaly a taky jsou živé a zdravé. Raději anonymně. Spousta lidí neví, že mám RS. Nestydím se za to, mí blízcí vše ví, jen to nevytrubuji do světa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová