Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte,
mám dotaz, jestli jsou tu také maminky s rs, jak zvládáte kojení? Mám 4měsíčního klučinu, rs 17 let, stále kojím, ale už jsem unavená, ale kojení se nechci vzdát:).Jak dlouho jste vydržely? Dík Lucka
Ahoj, já kojím půl roku, ale nemám úplně RS, zatím jen CIS (po první atace). Cítím se dobře…
Ale to má každý jinak… Raději ale nekojené mimčo, než mamka v prů*eru ![]()
Jestli ti to dělá zle tak nekoj. Mimču se nic nestane a ty si odpočineš. Já první dítě kojila 12 měsíců pak už na mě pediatrička dupla ať toho kvůli sobě nechám. A druhé 11 měsíců, rychle odstavena kvůli atace. Šla jsem na přeléčení solumedrolem do nemocnice.Ale během obou kojení jsem se cítila skvěle. Pokud jsi hodně unavená tak toho nech. ![]()
Já kojila přesně 5 měsíců. Pak už se mi to zase začalo zhoršovat, tahala jsem nohu, tak mi kojení v RS centru rázně zakázali. Kojila jsi už dost, musíš brát ohledy na sebe. K čemu bude mimču mateřské mléko ale nepoužitelná maminka. Když dostaneš ataku, tak s kojením bude stejně konec. Tisíce dětí MM nikdy ani neochutnaly a taky jsou živé a zdravé. Raději anonymně. Spousta lidí neví, že mám RS. Nestydím se za to, mí blízcí vše ví, jen to nevytrubuji do světa.