Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky. Používá někdo tento sunar? Na jak dlouho zas ti Vase děti? Me max 3-4h. Pouzivame ho 4 dny a ve 3 mes. Vypije někdy 90 a někdy 170. Zajímá me jestli se to nějak upraví nebo ji malo prostě zas ti. Jak to mate vy? Diky
@novakova.t 3-4 hodiny je úplně normální interval. Syn ve 3 měsících pil většinou 120ml a vydržel tak ty 3 hodiny.
@novakova.t my mame nutradefense a maly teda pil od zacatku plnou davku, ale zacinali jsme az v jeho 7m, takze to bude jine. ale pozor Nutraadefense konci!!! Ási byl moc drahy oproti normalnimu…tak jen abys vedela, ze uz akorat doprodaji vyrobene zasoby a nebude.
Při 90ml by mel vydržet ty 3-3,5h max. a pít tak 6× za den. Těch 170ml - 180ml by mel v klidu vydržet ty 4h při krmení 4-5× za den. Malej (5měs.) jí 180ml co 4h bez problému. Rano první má v půl 7-7h, večer jak to vyjde poslední 20-21h a do rana vydrží spát v pohodě.
Takže bych řekla, že dobrý
A místo Nutradefense je Nutrasense, vyjde cenove stejne jako ten nutradefense.
Nutradefense se pouze prejmenoval na nutrasence. Take jsme ho pouzivali a malej pil ve 3 m.120 -160ml vetsinou jedno jidlo min druhe vic.
@novakova.t máme ho skoro od narození, čím je starší (teď 3m) tím dýl vydrží…dřív to byly sotva 2hod, teď vydrží 3-5
a nutradefense se už jmenuje nutrasense
jo, teď na jedno krmení vypije 100-130ml
@lucillee ale prd, jen se přejmenoval na nutrasense, že prý jako nutradefense to byla kráděž značky nebo co, vysvětlovali to na stránkách na fb.
@novakova.t píše:
My jsme přešli z nutrilonu který ji zasytil 5h
my taky přecházeli z nutrilonu, protože nás naopak nezasytil, malej chtěl pít co hodinu ![]()
@lucillee můžu se jen zeptat kde to říkali nebo psali že končí? ![]()
@lucillee nikde jsem nic nenašla ze by nutradefense koncil úplně
@novakova.t mne to nezavisle na sobe rekli ve 2 lekarnach, ze se doprodaji zasoby a ze konci a proto maji zvyhodnenou cenu. Uz jsem psala na facebook stranku a odpovedeli mi, ze Nutradefense opravdu nekonci. Kazdopadne ale by meli aspon nekde upozornit zakazniky, ze se prejmenovava, treba zrovna na tom FB nebo na te jejich webovce. Lekarnici jsou akorat vycurany, rychle mi chtela pani nacpat at si koupim zasobu. Podle zprav na FB Nustradefense nejsem jedina, ktere lekarnici tvrdili, ze konci ![]()