Sunar a bolení bříška

nelka123
22.7.16 05:05

sunar a boleni

Prosim zkusene maminky o radu.
Musela jsem zacit maleho(2mesice dokrmovat) Sunarem complex a prvni tri dny to bylo dobry, ale ted vzdy po hodine co vypije svoji davku tak se zacne kroutit a narikat, ale nebreci, tak ma asi boleni briska..pritom ale prdi a i kadi, tak nevim jestli mam vydrzet a nebo zkusit jine UM.. sunar bere cca 5dni na noc a nekdy i pres den po kojeni.
Jake UM mleko pomohlo vam na bolesti briska?
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
22.7.16 06:29

To musíš vyzkoušet - jedno moje dítě nesneslo Nutrilon, tak dostávalo Sunar, druhý to měl přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24437
22.7.16 07:46
@nelka123 píše:
Prosim zkusene maminky o radu.
Musela jsem zacit maleho(2mesice dokrmovat) Sunarem complex a prvni tri dny to bylo dobry, ale ted vzdy po hodine co vypije svoji davku tak se zacne kroutit a narikat, ale nebreci, tak ma asi boleni briska..pritom ale prdi a i kadi, tak nevim jestli mam vydrzet a nebo zkusit jine UM.. sunar bere cca 5dni na noc a nekdy i pres den po kojeni.
Jake UM mleko pomohlo vam na bolesti briska?
Dekuji

Tak vyloženě ze značek jsme používali HIPP HA a Bebu či potom z DM. Ale sunar mi dítě odmítlo, jenom si cuclo a nechtělo. Když jsem mu jednu dávku vnutila, kroutilo se mi s bolením bříška celý zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nelka123
22.7.16 10:12

Tak jsem naridila chlapovi at koupi ten hipp bio combiotec a zkusim ten..pockam jeste tuhle noc a kdyz to bude to same tak mu to vymenim…kdyz ani to tak pak ten nutrilon :think:

• Citovat
  • Upravit
87
25.7.16 09:02

Ahoj nelka123, ja som tiež skúsila niekoľko mliečok, mne ich malý odmietal. My sme nakoniec skončili pri amilk bifido, malému chutí a je spokojný, aj bruško má kľudné. Mliečko obsahuje probiotiká, čo je fakt super. V noci mi spinká už celú noc. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.7.16 22:39

Malá začínala na Hippu, ale z toho ji bolelo bříško. Nyní kupuji Nutrilon a je to v pohodě, ale každy miminko je jiný :) Jinak muzu doporučit kapky Enticon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
25.7.16 22:44

U nás to bylo přesně naopak. Z Nutrilonu šílené bolení bříška a sunar suprový. Musíš vyzkoušet, co bude vyhovovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.16 09:30

Beba ha1

Dobrý den, chci se zeptat, mam mesicni mimi a je plne na umele vyzive. Prvni jsem koupila bebu ha1, maly byl v pohode. Neuvedomila jsem si ze to je ha 1 a dalsi jsem koupila klasickou bebu a ma z toho krece, krouti se, place, zacpa, prdiky. Pak sem zkusila nutrilon a porad to same. Mela bych zkusit zase ha1 nebo jsou prdiky normalni a prejde to? Ale po skoro po kazdem krmeni ho to trapi a me taky. Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová