Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, měli jsme taky Sunar AR. Pak jsme přešli právě na Sunar premium a dceři chutnal. Přišel mi dost podobný tomu AR. ![]()
@doodlik píše:
Jak dopadl přechod? Vyzkoušela jste už? Jinak chuťově by měly být všechny řady dost podobné - kvůli obsahu mléčného tuku. Co se týče ale hustoty, tam je to ARko vždycky hustší - právě i díky tomu je „protiublinkávací“
Nechtěla jsem riskovat, že to nebude chtít, tak mu to zatím micham… Tak za basti ![]()
Můžu se zeptat jaký máte důvod že měníte Sunar AR na premium? A jak dlouho vaše miminko vydrží mezi jídly? U nás vydrží max. 2, 5 hodiny občas 3.
@mimi2017 měním protože AR píši do 12m, našemu mimcu bude 14m. Ale nakonec jsem zvolila variantu středu… V 18h má večeři, v 99% hustou polévku, pak mezi 19 a půl 20 mléko AR, a teď už vydrží do rána, ráno dostane premium od 12m, když se někdy vzbudi v noci, cca mezi 2 a 5 hod, dostane také premium… A pak kolem 7 znovu premium. No a podle ranního mléka má mezi půl 8 a půl 9 snídani.
@Anonymní píše:
@mimi2017 měním protože AR píši do 12m, našemu mimcu bude 14m. Ale nakonec jsem zvolila variantu středu… V 18h má večeři, v 99% hustou polévku, pak mezi 19 a půl 20 mléko AR, a teď už vydrží do rána, ráno dostane premium od 12m, když se někdy vzbudi v noci, cca mezi 2 a 5 hod, dostane také premium… A pak kolem 7 znovu premium. No a podle ranního mléka má mezi půl 8 a půl 9 snídani.
Ještě dodám, že na to premium se předcházela postupným mícháním s AR, vzhledem k jiné konzistenci, aby to nebyl takový rozdíl…
DĚKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚĎ.
Ještě bych se zeptala jak vám po Sunaru Ar kakalo vaše miminko? Malý bude mít 2 měsíce a kaká po každým mlíčku. Připadá mě to že jak mu to rychle projde zda nemá hlad.
Když nespí, tak stále hledá pusinkou.
@mimi2017 píše:
DĚKUJI ZA RYCHLOU ODPOVĚĎ.Ještě bych se zeptala jak vám po Sunaru Ar kakalo vaše miminko? Malý bude mít 2 měsíce a kaká po každým mlíčku. Připadá mě to že jak mu to rychle projde zda nemá hlad.
Když nespí, tak stále hledá pusinkou.
My jsme do 3m kojili a to kakal co 3 dny, pak jsem měla Hipp a kakal stále málo, proto jsem přešla na klasický Sunar, po něm blinkal, tak změna na AR, ale to celé trvalo asi do 6m, takže v tomto vám neporadím… Ale myslím, že ve 2m takhle častá stolice není nic neobvyklého… Aspoň myslím tedy, to bych spíš probrala s dr, já to naše „co 3 dny“ s ní konzultovala také.
Ale pokud hledá pusinkou, je možné, že hlad mít bude… Na druhou stranu, hustci mlicko už asi není. Např kendamil je přibližně hustý, jako AR Sunar… Víc vám asi neporadím, vše by byly jen domněnky… ![]()
Ahoj maminky, předcházely jste některá v roce že sunaru AR na Premium? Akceptovány novou chuť děti? My máme AR, přechod na klasiku Sunar neprošel, zřejmě mu nechutna, je moc řídký… Jakou konzistenci má Premium?
Děkuji