Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý večer..asi hloupá otázka, ale radši se zeptám, než bych malé nějak zavařila
Dneska mi došl Sunar Complex1 a bohužel nikde kde jsem měla možnost ho narychlo koupit Sunar Complex1 neměli..pouze 2. S tim, že malé bylo teď 25.4, 6 měsíců. Na té dvojce je napsané od ukončeného 6.měsíce. Myslíte, že se nic nestane, když jí ho dám?
Předem děkuji za názory ![]()
@Anne20 jasně, vždyť už má ukončených 6 měsíců. Normálně dávejte dvojku ![]()
Holky když už jste u tohoto tematu dceři jsou 4 měsíce a už dávám příkrm. Mám ještě nějakej zbytek UM 1 a pak mám nakoupeny už jen dvojkovy nevadí když takhle brzo přejdu z ty jedničky? ![]()
@Anne20 píše:
Dobrý večer..asi hloupá otázka, ale radši se zeptám, než bych malé nějak zavařilaDneska mi došl Sunar Complex1 a bohužel nikde kde jsem měla možnost ho narychlo koupit Sunar Complex1 neměli..pouze 2. S tim, že malé bylo teď 25.4, 6 měsíců. Na té dvojce je napsané od ukončeného 6.měsíce. Myslíte, že se nic nestane, když jí ho dám?
Předem děkuji za názory
No jasne me rekla dr dva dny pred sestym mesicem ze mam davat dvojku ![]()
@neonqa píše:
Holky když už jste u tohoto tematu dceři jsou 4 měsíce a už dávám příkrm. Mám ještě nějakej zbytek UM 1 a pak mám nakoupeny už jen dvojkovy nevadí když takhle brzo přejdu z ty jedničky?
Ja bych radeji pockala tedy…ted je to neste brzo a byla to zatez lro ledviny…
@neonqa tak to bych nedělala, 2 měsíce je opravdu ještě dost… 14 dní bych neřešila, ale 2 měsíce bych tu jedničku ještě dávala.
@mejdylko píše:
@neonqa tak to bych nedělala, 2 měsíce je opravdu ještě dost… 14 dní bych neřešila, ale 2 měsíce bych tu jedničku ještě dávala.
To jo to je dost dlouhq doba jeste…myslim ze sou tam i nejake vitaminy navic..treba u nutrilonu u dvojky vitamin D a v jednicce nebyl…a tak…ledviny by trpeli a telo take…je to moc brzo
Já právě holky myslela, že ukončenej treba ten 6 mesic je, kdyz ji je uz skoro 7 mesicu..ze tech 6 mesicu jakoze ukoncila
![]()
@Anne20 Přece když se narodila tak první měsíc neukončila až jí byly dva měsíce
První měsíc ukončila, když jí byl jeden měsíc atd…