Odsávané MM sražené?

Anonymní
27.4.14 10:32

Odsavane MM srazene?

Zdravim,

mam problem, odsavam sve mleko dle rady dr., jelikoz mam moc natekla prsa a 5-denni miminko nestiha odsavat a ja mam mleka tak pro patercata. Z moc nalitych prsou jsem mela i teploty, ale ted ten problem. Teploty jiz nemam, ale kolikrat se odsavacka ucpala mym mlekem a kdyz jsem koukala, tak odpadavaj obrovske KUSY mleka, jakoby by bylo srazene ci co? Nesetkal se s tim jiz nekdo? Co to je a zda je to mleko bezpecne pro dite s temito kusy? Trochu se za to stydim proto ta anonymita. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11439
27.4.14 10:40

To bude tuk, normální smetana ;) Když necháš mléko stát, tak se ti také udělá na mléce smetanová čepice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.14 10:42

@Fjodorka no tak to me teda popravde nenapadlo :mrgreen: ja v tom videla horsi veci.

• Citovat
  • Upravit
35792
27.4.14 10:43

Dej na to odsavani pozor, jen do ulevy, jinak budes mit mlika stale vic a vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.14 10:44

@pikola musim prsa po odsavani stahovat a chladit.

• Citovat
  • Upravit
35792
27.4.14 10:45

A odsavas po kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.14 10:47

@pikola nekojim, jelikoz prsa jsou moc velka na dite. Prave proto musim „zmensit“ prcek se zase prisaje. Uz vychazim ze zkusenosti, ale takovy tuk v mlece jsem teda jeste ndmela.

• Citovat
  • Upravit
35792
27.4.14 10:50

Velka? Ja mam F–G a kojim normalne. Ty kusy se ti delaji po odstati mleka? To je normalni. Jinak nevim co by to mohlo byt za kusy, z prsa ti niceho kus nevyleze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.14 10:53
@pikola píše:
Velka? Ja mam F–G a kojim normalne. Ty kusy se ti delaji po odstati mleka? To je normalni. Jinak nevim co by to mohlo byt za kusy, z prsa ti niceho kus nevyleze :nevim:

ne kdyz pisu ze mi to ucpe odsavacku, tak asi sotva po odstati mleka! Nezalezi na velikosti prsou ale nateklych dvorcu, pro novorozene hsou moc velke! Za par ydnu tomu bude jinak jak s nslitejma prsama tak i s pusinkou maleho miminka. Ty kusy netusim co to je proto se tady ptam jestli ma nekdo zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
27.4.14 11:07

Muze to byt smetana, jinam velky bradavky se opravdu nemusi miminku vlezt do pusinky. obcas zkousej kojit, at si miminko zvykne na prso.

• Citovat
  • Upravit
7022
27.4.14 11:52

Ja mela v porodnici prsa jak kamen maĺ nemohla pit tak mi dali kapky do nosu prsa zmekla a ok! a rikali neodsavat jen odstrikavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
27.4.14 11:52

Ja mela v porodnici prsa jak kamen maĺ nemohla pit tak mi dali kapky do nosu prsa zmekla a ok! a rikali neodsavat jen odstrikavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.14 12:59

Ja jsem kojila cca 3-4 dny dokud se tak nalila, ze to proste neslo, musela jsem k dr do porodky a hned mi rekl, ze nemam prikladat, jen odsavat nez se to zlepsi a pak zase kojit. S prvnim prckdm to bylo to same a zacala jsem kojit az po sestinedeli a kojila jsem rok a to navic byla nesavec, za to ted sake az az, jen ma malou pusinu na moje natekly prsa.. To se zvladne. Jen me to mleko fakt zarazilo 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová