Sunar ND Extra i přes den?

5misa6
12.5.12 21:29

Sunar ND extra

Ahoj holky :mavam:

Můžu dávat ND extra i přez den? Malému nestačí Nutrilon 1 a po extra Nutrilonu má bolení.Vypije 120ml co 2hodiny a je pořád hladný a v břichu má žaby a nasycenost nikde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
12.5.12 22:22

Ahoj, prý se extra (ať už nutrilon nebo sunar nd) nemá dávat pořád, ale bohužel nevím, proč :nevim: Myslíš, jako že mu v břiše škrundá? To může být spolykaný vzduch, kolikrát stačí víc odkrknout. Nebo nevypil by na jednu porci víc, když bys dala? Pak by déle vydržel. Nebo ještě jinou značku mlíka,prý obyč.sunar je sytivý. Je fakt, že jsem mladší dávala pár týdnů taky ND, ale ne extra- a hladovější byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 06:09

Víc nevypije :-(

• Citovat
  • Upravit
17014
13.5.12 06:58

Nejsytivější je opravdu klasickej sunar, takže bych zkusila dát ten, extra by měl být vážně jen na noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 07:14

A netvrdí? A kombinace Nutrilonu se Sunarem není asi dobré řešení,co? Myslím,že bych mu to střídala,jednou to a jednou to.Mám totiž ještě nutrilon,a nechci ho vyhodit :oops:

• Citovat
  • Upravit
17014
13.5.12 07:40

Spotřebovala bych nutrilo a pak zkusila dát ten sunar… No jestli malého nebude bolet bříško musíš zkusit, našeho bolelo ale i po ND, takže jestli vám nevadí, zkusila bych ten oranžovej, ale nemíchat s nutrilonem. A nezdá se ti jen, že má po nutrilonu hlad? Náš malej jen na mlíce pil taky po 2 hodinách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 08:09

Po Nutrilonu má hlad.A víc jak 120ml nedá,zkoušela jsem to,a vyblil to.Já už nevím,tolik mlék je,člověk neví co vybrat.

• Citovat
  • Upravit
549
13.5.12 08:11

@levmah28 nevidím důvod ,proč nestřídat Nutrilon ze sunarem nemíchala bych,ale střídala úplně klidně.Malému jsem tedˇkoupila konečně sunar ND má 1Om a jsem naprasto spokojená.Mám i ten,co je na noc( přes den měl ještě taky nutroš a na noc sunar ND) a konečně se vyspíme je fakt dobrý.Po Nutrošu měl víc hlad.Prostě bych ten Nutilon,co máš spotřebovala a pokud mu pak bude sedět sunar tak si necháš pak jen ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.5.12 08:14

@ondas Je velkej rozdíl 10timěsíční dítě a malinké, které nemá ještě ani příkrmy… V žádném případě bych nestřídala různé značky několikrát denně… Z toho může mít velké zažívací potíže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.5.12 08:28

@monika32 No jasně já jsem teda pochopila,že po Nutrošu má hlad.nemyslela jsem dávat ob hodinu jiný mlíko,ale přes den dopít(jde jen o spotřebování jednoho balení ,ne)Nutoš a na noc třeba sunar.
Pokud by ho po něčem bolelo bříško tak bych samozřejmně to dotyčné mlíko hodila do koše.
Né dala bych ho nějaké kámošce atˇho spotřebuje ona,ale samozřejmně nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 09:02

On spí celou noc,ale ten den je hrůza.Já teda vypotřebuju Nutrilon,a pak koupím ten obyč sunar.Už si nevím rady :-( a ten extra ND spotřebuju na noc i když spí v poho.

• Citovat
  • Upravit
549
13.5.12 09:29

@levmah28 Koupila bych sunar ND i na den klasickou 1.čku ne obyč sunar jen mu to nemýchej všechno naráz pokud ho bude bolet břicho nebo bude špatně kakat tak at´přesně víš z jakého mlíka.Ale tak jak jsi to napsla bych to udělala .
a co bych asi zkusila nekrmit ho po dvou hod´kách on je možná přejezený.A pak řve a dáš mu zase jíst tak on to sice sní ,ale ještě nevstřebal tu dávku před tím.A je to pak takovej kolotoč.Zkus mu udělat větší pauzu mezi jídly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 09:37

Já větší pauze klidně udělám,ale je jak budík,po dvou hodinách následuje řev.Uvidím třeba se to zlepší,může mít i nějaké špatné období nebo nevím.Spotřebuju Nutrilon,a pokud to bude to samé,tak zkusím ND.A teď k tomu má nalité dásně a pořád žužle ruky.A to jsou mu 2 a půl měsíce,je prostě vyspělé mimino,převrací se ze zad na břicho a naopak :zed: a ještě přez den nespí.Jsem ráda,ale kdyby 3hoďky denně spal,nic se mu nestane.

• Citovat
  • Upravit
549
13.5.12 10:13

@levmah28 jojo to máme podobné děti pak už v6m lezli,v 7m obcházeli nábytek a v 10ti měsících chodili za ruku v neclých 12sám ten starší( mladší má těch 10m tedˇ) už se ale pouští sám,takže asi bude trochu dřív chodit.Pokud nebude ani mi to nebude vadit :roll:
Zkusila bych mu dát dudel,pak si sním pohrát nebo dát do kočárku a jít ven( ale to asi to děláš )Vyskoušela bych mu asponˇjeden den udělat tu pomlku delší a uvidíš jsli sní víc a pak si třeba pospí..Pokud to nepůjde budeš to dělat tak jak malému vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.5.12 10:23

Jasně,že chodíme ven :palec: je to sranda no.Já si myslím,že se chce i dojíst,když chrupe celou noc.Jsem z toho jelen už.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová