UM Babylove - DM drogerie

435
11.5.12 20:52

UM Babylove - DM drogerie

Dobrý večer maminky,

svému chlapečkovi - 9 měsíců - dáváme UM Babylove 2 z DM. Od 10. měsíce přejdeme na UM Babylove 3 (na krabici je napsáno od 10. měsíce). Chtěla jsem se zeptat, je nějaké mléko po té 3. Všimla jsem si, že některá UM mají i 4. Můžu mléko Babylove 3 dávat např. do 2 let?

Děkuji mockrát za odpovědi.

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
finduska
11.5.12 21:09

to by mi taky zajimalo :think: :think: taky davame malemu je 13 mesicu

• Citovat
  • Upravit
101

jo, můžeš. My 3 dávali dokud mlíčko nepřestala odmítat, což bylo kolem 3 let. Taky jsem používala Babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Ani na strankach nemeckejch ho nemaji, takze babylove ho nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
11.5.12 21:14

urcite. nase mala ho pila taky,teda jen do 16ti mesicu,pak uz UM nechtela,tak jsme presli na cerstve plnotucne mleko,ale nevidim duvod, proc by ho nemohl pit treba do 3;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.5.12 21:28

Jestli se to může, to nevím, ale já ho dceři dávám (27 měsíců) :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
11.5.12 21:45

Dávám také pořád, Sunar třeba dělá od dvou let, ale zase ne banánový, takže ten kupuji trojkový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.5.12 21:54

Určitě může. 3 jsou od 10.měs.,někde od 1 roku a může ho pít i padesátiletý :lol: . 4 jsou většinou už jen marketingové tahy do našich peněženek,nebo ať mě někdo opraví. To samé jako,že do 3 let by dítko nemělo pít mléko. Já ho malýmu dávám též/babylove 3/ a to je mu 21 měs. jemu normal kravské nechutná,tak ho kupuji a kupovat budu dokud bude pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.5.12 22:23

Sehnaly jste poslední dobou UM BabyLove 1? Já už jsem objrela několik DM a není, tak jsme pořád na tom „od narození“ ale bojím se, aby jí to stačilo.

• Citovat
  • Upravit
7240
12.5.12 06:36

Určitě můžeš, pak už mimčo potřebuje vitaminy pořád tak nějak stejné. Ono popravdě i kdybys dávala do dvou let jedničku mlíčko, nic by se nestalo. Jen by možná nestačilo, mimčo by bylo hladovější, protože ty vyšší čísla mlíček jsou sytější. Jak mimčo roste, potřebuje papat víc, to je jasné. A byly by tam jiné vitaminky, ale neotrávilo by se z toho, to se neboj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
12.5.12 07:09
@MishaSAD píše:
Sehnaly jste poslední dobou UM BabyLove 1? Já už jsem objrela několik DM a není, tak jsme pořád na tom „od narození“ ale bojím se, aby jí to stačilo.

č.1 je od narození, tak nevím, které myslíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.5.12 07:25

Určitě ho můžeš dávat..nesejde na tom. Moje téměř dvouletá dvojčata mají pořád Babylove 1, jiné mléko jim nechutná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
12.5.12 07:55
@lokynka píše: č.1 je od narození, tak nevím, které myslíš

Když jsem se ptala prodavačky, tak mi říkala toto: že je mlíko od narození, pak „1“ od 4 měsíců, „2“ o šesti … tak teda nevím.
Ale na tom, co máme doma jednička napsaná není.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
12.5.12 08:17
@MishaSAD píše:
Když jsem se ptala prodavačky, tak mi říkala toto: že je mlíko od narození, pak „1“ od 4 měsíců, „2“ o šesti … tak teda nevím.
Ale na tom, co máme doma jednička napsaná není.

Ja vim ktery um babylove myslis - taky jsem ho kupovala je od 0+. Ja jsem ho kupovala kratce nekdy v 2 mesici jsme presli na babylove 1. Mela jsem pocit ze cvrcka tak nezasyti. Kupovala jsem ted na Zlicine a meli ji.

• Citovat
  • Upravit
MishaSAD
12.5.12 08:19

… noooo!!! A přesně tu jedničku neumím sehnat a dvojku dávat nechci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová