Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý večer maminky,
svému chlapečkovi - 9 měsíců - dáváme UM Babylove 2 z DM. Od 10. měsíce přejdeme na UM Babylove 3 (na krabici je napsáno od 10. měsíce). Chtěla jsem se zeptat, je nějaké mléko po té 3. Všimla jsem si, že některá UM mají i 4. Můžu mléko Babylove 3 dávat např. do 2 let?
Děkuji mockrát za odpovědi.
Pěkný večer.
jo, můžeš. My 3 dávali dokud mlíčko nepřestala odmítat, což bylo kolem 3 let. Taky jsem používala Babylove.
Ani na strankach nemeckejch ho nemaji, takze babylove ho nema.
urcite. nase mala ho pila taky,teda jen do 16ti mesicu,pak uz UM nechtela,tak jsme presli na cerstve plnotucne mleko,ale nevidim duvod, proc by ho nemohl pit treba do 3;-)
Jestli se to může, to nevím, ale já ho dceři dávám (27 měsíců)
.
Dávám také pořád, Sunar třeba dělá od dvou let, ale zase ne banánový, takže ten kupuji trojkový ![]()
Určitě může. 3 jsou od 10.měs.,někde od 1 roku a může ho pít i padesátiletý
. 4 jsou většinou už jen marketingové tahy do našich peněženek,nebo ať mě někdo opraví. To samé jako,že do 3 let by dítko nemělo pít mléko. Já ho malýmu dávám též/babylove 3/ a to je mu 21 měs. jemu normal kravské nechutná,tak ho kupuji a kupovat budu dokud bude pít.
Sehnaly jste poslední dobou UM BabyLove 1? Já už jsem objrela několik DM a není, tak jsme pořád na tom „od narození“ ale bojím se, aby jí to stačilo.
Určitě můžeš, pak už mimčo potřebuje vitaminy pořád tak nějak stejné. Ono popravdě i kdybys dávala do dvou let jedničku mlíčko, nic by se nestalo. Jen by možná nestačilo, mimčo by bylo hladovější, protože ty vyšší čísla mlíček jsou sytější. Jak mimčo roste, potřebuje papat víc, to je jasné. A byly by tam jiné vitaminky, ale neotrávilo by se z toho, to se neboj. ![]()
@MishaSAD píše:
Sehnaly jste poslední dobou UM BabyLove 1? Já už jsem objrela několik DM a není, tak jsme pořád na tom „od narození“ ale bojím se, aby jí to stačilo.
č.1 je od narození, tak nevím, které myslíš
Určitě ho můžeš dávat..nesejde na tom. Moje téměř dvouletá dvojčata mají pořád Babylove 1, jiné mléko jim nechutná.. ![]()
@lokynka píše: č.1 je od narození, tak nevím, které myslíš
Když jsem se ptala prodavačky, tak mi říkala toto: že je mlíko od narození, pak „1“ od 4 měsíců, „2“ o šesti … tak teda nevím.
Ale na tom, co máme doma jednička napsaná není.
@MishaSAD píše:
Když jsem se ptala prodavačky, tak mi říkala toto: že je mlíko od narození, pak „1“ od 4 měsíců, „2“ o šesti … tak teda nevím.
Ale na tom, co máme doma jednička napsaná není.
Ja vim ktery um babylove myslis - taky jsem ho kupovala je od 0+. Ja jsem ho kupovala kratce nekdy v 2 mesici jsme presli na babylove 1. Mela jsem pocit ze cvrcka tak nezasyti. Kupovala jsem ted na Zlicine a meli ji.
… noooo!!! A přesně tu jedničku neumím sehnat a dvojku dávat nechci.