Kojenecká voda Lucka

2495
11.5.12 16:13

kojenecká voda LUCKA

Ahojky potřebovala bych poradit koupila jsem koj. vodu Lucka následně jsem ji převařila ale na povrchu se mi udělalo takové bílé co si :nevim: je to teda ted nepoužitelná voda? Převařuji v hrnci co mám jen na tyto účely a jak dlouho dobu můžu tu vodu převařenou používat?
Děkuju za odpovědi teprve začínáme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
11.5.12 16:29
@Anonymní píše:
Ahojky potřebovala bych poradit koupila jsem koj. vodu Lucka následně jsem ji převařila ale na povrchu se mi udělalo takové bílé co si :nevim: je to teda ted nepoužitelná voda? Převařuji v hrnci co mám jen na tyto účely a jak dlouho dobu můžu tu vodu převařenou používat?
Děkuju za odpovědi teprve začínáme :oops:

Mne taky..

Hledala jsem to a je to normalni.

• Citovat
  • Upravit
11.5.12 16:31

Se Ti tam varem vysrážel vápník. Není to nic nebezpečnýho. U některejch se to stává, zejména když se to vaří dýl než je nezbytně nutný. Takže buď kup jinou značku a nebo, pokud už byl dítku ten půlrok tak to nepřevářej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
11.5.12 16:33

Taky se mi to děje a i u jiných kojeneckých vod,tak jsem ráda,že nejsem sama,měla jsem z toho taky špatný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.5.12 16:52

já jsem měla to stejný… a u více značek vod… prej to je normální, jsou to jen minerály… ale i tak se mi příčilo to mláděti dát
nakonec jsem došla na to, že vody: Máma a já a Horský pramen to nedělají. Takže kupuju teď většinou ten Horský pramen a mám duši v peří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.5.12 17:01

Ani Toma voda to nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.5.12 17:20

je to vysrážený vápník máme to od začátku co to malému dáváme (8. měsíců)
stačí to slívat z hrnce opatrně do nádoby, kde si tu vodu necháváš - my ji dáváme do termosky (vydrží teplá a nemusím pokaždé přihřívat ať už na mlíčko nebo na čajík)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
11.5.12 18:35

Tak to jsem ráda že nejsem sama a že to malému můžu dát jdeme dneska dělat první kašičku a už jinou vodu u nás neseženu :roll: a jak dlouho tu vodu můžu používat někde jsem četla že jen 24 hodin nebo můžu i delší dobu? :think: no já myslelaa že ji naleju zpět do flašky a budu ji mít na víc dní tak nevím ted no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
11.5.12 18:51

Ahoj, já mám nejlepší zkušenosti s vodou Horský pramen a taky Anna. Kojeneckou voda Lucka jsem zakoupila jednou, ale moc mi nevyhovovala. Tak zkus a uvidíš! Ale i kdyby jsi tuto vodu s tím vysráženým dala miminku, tak se nic nestane, protože jsou to jen minerály. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová