Kojení a Nimesil

12681
9.5.12 18:57

kojení a Nimesil

Čeká mě trhání a sekání osmiček a mám strach, že mě nebude stačit Brufen nebo Paralen na bolest. Když si vezmu NImesil nebo něco podobnýho, po jaký době můžu zase kojit? Kolik hodin tam musí být rozestup, nevíte někdo? Kojím už jen ráno a večer a nebude problém jeden den vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
890
9.5.12 19:20

ahojda,nimesil vzit muzes nejlepe hned po kojeni,aby rvotni davka byla co nejdrve v tobe-a ńeboj me to taky ceka,a osmicky mam napul zlomeny tak se bojim taky…pa a adrzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.5.12 20:29

V pribalovym letaku je napsano neuzivat posledni tri mesice tehotenstvi a v dobe kojeni. Takze ja bych ho nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.7.22 21:06

Nimesil při kojení

Zdravím! ☺️️
Chtěla bych se zeptat na možná již zmíněnou otázku, a to je nimesil počas kojení.
Mám 9 měsíčního syna kterého kojim, a také nutno podotknout, že mu teď rostou 2 špičáky najednou. Ale abych se k tomu hlavnímu tématu dostala. 🧐 Před 3 dny jsem si vzala 2× Nimesil, a dnes měl syn celý den střídavě zvýšenou teplotu, a aby to nebylo všechno tak má občas pocit na zvracení. Snědl trochu přesnídávku, jogurt nebo také normální jídlo. Ale pořád se počas toho dne někdy zašklebil, že se mu chce právě zvracet. Třeba večerní kašičku, kterou normálně sní, dnes nesnesl a opět se mu chtělo zvracet.😔
Myslíte, že by to mohlo být tím Nimesilem nebo tim, že mu rostou ty zuby? Plus ty horka.. Hlavou se mi točí plno otázek a v srdci mnoho obav. 😔

Předem Vám mockrát děkuji za každou radu či názor.❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna