Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,
mám dotaz. Malou kojím a dokrmuji UM půl na půl denně. jak často by se u ní měla oběvit stolice? ![]()
děkuji za odpovědi
Tak já jen kojila, ale naše malá buď kadila i 6× denně a nebo zase nekadila i 10 dní ![]()
když jsem jen kojila taky se stalo že týden nic. právě ale nevím jak by to mělo být když se dokrmuje ![]()
To jednak zavisi na veku a jednak je to strasne individualni (nektere deti kadi treba 1-2…x-denne), jine par dni nic. Zkus davat probiotika 1 kapsli (vysypanou do UM) a mohlo by se to stabilizovat.
Taky krmíme půl na půl a prcek (4 měsíce) kaká 1× denně, vyjmečně 2× denně a někdy vynechá, ale max.jeden den
.
Nase mala 4 mesice je na UM a kadi ob den. Vyjimecne kazdy den.
Myslím, že to je hodně individuální, naše malá do 2. měsíce kakala 12×(!) denně, pak se to začalo pomaličku upravovat, teď má 7 měsíců, stravu má půl na půl (kojení + příkrmy) a kaká 2× denně.
děkuj moc za odpovědi ![]()
Malá už dva dny nic tak jsem se chtěla jen zeptat zda je to v pohodě. je to asi hodne indviduální ale podobné ![]()
@Miižu Kdyby se ti zdalo, ze ji to trapi, tak zkus pomoct rektalni rourkou, ja uz vim, ze kdyz male nekadi vic jak 24h, tak ze tam bude tuzsi bobek a ze mu to jeste uplne nejde a pokud pobrekava, nechce jist a zveda nozky, tak jednou za cas „vyrourkujem“, on pomaha tlacit a pak je lip
![]()